Aluminium jaloezieën in verschillende maten

Aluminium jaloezieën zijn praktisch en stijlvol en passen op bijna ieder raam. Met aluminium jaloezieën kun je zelf bepalen hoeveel daglicht je binnen laat in je kamer. Onze aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in de meeste standaard maten, zoals bijvoorbeeld 80x220 cm, 100x220 cm, 120x160 cm, 130x160 cm, 140x160 cm, 180x160 cm, maar kunnen ook makkelijk in de breedte ingekort worden. Zo kun je jouw roljaloezieën op maat maken voor alle ramen in je huis. Bekijk het aanbod online of bezoek een winkel van JYSK bij jou in de buurt.

2 artikelen
  2 artikelen

  Jaloezieën - Aluminium Jaloezieën

  Jaloezieën BRU 80x160cm grijs
  17,50/stuk
  23,99 /stuk
  27% korting
  Online Only

  COMBINATIE VAN KANT & KLAAR GORDIJNEN

  Wil jij extra sfeer toevoegen aan je ruimte? Dan kun je de aluminium jaloezieën ook combineren met prachtige kant & klaar gordijnen van JYSK. Wij bieden een ruim assortiment aan kant & klaar gordijnen, zoals verduisterende-, lichtdoorlatende- en overgordijnen. Wanneer je aluminium jaloezieën in een witte, grijze of zwarte tint hebt aangeschaft, is het juist leuk om voor overgordijnen in een vrolijke kleur te kiezen. 

  JALOEZIEËN VOOR BIJNA IEDERE RUIMTE

  De jaloezieën zijn bedoeld voor gewone ramen. Deze ramen vind je meestal in de slaapkamer, babykamer, kinderkamer, woonkamer en zolder met een dakkapel. De mooie aluminium jaloezieën zijn ideaal voor mensen die het luxe en simpel willen houden. Zo neem je geen ruimte in zoals de kant-en-klaar gordijnen, waarbij het ook meer tijd in beslag neemt om het op te hangen. De jaloezieën zijn dus gemakkelijk te bevestigen en gebruikelijk in bijna iedere ruimte!