Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Een kijkje in een moderne woonkamer met een grote grijze hoekbank met kussen.

Mooie grijze banken met veel zitruimte

Kom je wel eens zitruimte te kort voor je gasten? Waarom zou je elke keer moeite doen om stoelen te pakken en zitplaatsen te creëren als je visite verwacht? Zeker nu we voorlopig 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden, kan het goed van pas komen om een ruimere zitbank te kopen met genoeg ruimte voor vrienden of familie. Of gewoon voor jezelf, om lekker languit op te liggen met je voeten omhoog na een lange dag. Maak kennis met onze nieuwe SVALBARD serie

Of je nu gaat voor de hoekbank, de bank met open einde of de 3-zitsbank, met bank SVALBARD heb je genoeg ruimte voor iedereen. 


Bank SVALBARD is verkrijgbaar in twee kleuren, donker grijs en licht grijs. De binnenkant van de rugkussens bestaat uit dik schuim, dit geeft de bank een scherpe en stevige uitstraling. De hoge kwaliteit van het schuim verzekert dat de bank in vorm blijft tijdens gebruik.

Of je nou met zijn tweeën een film aan het kijken bent of dat je met vrienden gezellig zit te borrelen, het dikke schuim van de zitkussens en de extra diepte van de bank maken het voor iedereen comfortabel om op te zitten.


Bank SVALBARD is altijd een goede keuze en past in veel verschillende interieurstijlen. De licht grijze bank heeft een elegante uitstraling. Wil je juist een stoerdere uitstraling? Ga dan voor de donker grijze kleur. De hele bank is OEKO-TEX ® gecertificeerd en het frame en de poten zijn van FSC® gecertificeerd hout (FSC® N001715).

 


Bekijk ons ruime assortiment banken

Bank SVALBARD houdt jou en je gasten de komende jaren blij. Welke bank heeft jouw voorkeur? Laat het weten in de reacties!

 

Ontdek meer

Maak een feestelijke tafel voor oudejaarsavond

Maak een feestelijke tafel voor oudejaarsavond

Omarm de Japandi-stijl met SOLLERUP

Omarm de Japandi-stijl met SOLLERUP

6 simpele ideeën voor het inrichten van een klein appartement

6 simpele ideeën voor het inrichten van een klein appartement

In de spotlight: De TRAPPEDAL serie

In de spotlight: De TRAPPEDAL serie