Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Slaapbank met opbergruimte

Ontdek onze multifunctionele slaapbanken

Een slaapbank met opbergruimte is een perfecte keuze voor woningen met beperkte ruimte, maar het kan ook praktisch zijn in een kinder- of logeerkamer. In dit blog laten wij je drie slaapbanken met opbergruimte zien: VEJLBY, MARSLEV en NORSMINDE.

Win-win situatie: gezellige zitruimte en een extra slaapkamer

Met een slaapbank in je logeerkamer kun je gemakkelijk en snel een bed creëren voor je gasten. De opbergruimte in de slaapbank kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor de opslag van het beddengoed. 
Door een bank en een bed te combineren, creëer je een woonkamergevoel in de logeerkamer. Fijn voor je gasten als ze zich even willen terugtrekken. 
 

Slaapbank VEJLBY is een stijlvolle 3-zitsbank in de kleur lichtzand die over extra opbergruimte beschikt en in een bed veranderd kan worden. Ook in donkergrijs verkrijgaar.

Comfortabel om te zitten en te slapen

Een slaapbank met opbergruimte past perfect in een tienerkamer. De bankfunctie komt goed van pas als er vrienden of vriendinnen langskomen om af te spreken. Wanneer vrienden blijven slapen, transformeer je de bank gemakkelijk in een bed!

donkergrijze slaapbank met licht deken
JETSMARKSlaapbank chaise longue JETSMARK grijs
550,-/stuk
650,- /stuk
Laagste prijs laatste 30 dagen: 650,- /stuk (-15%)
Normale verkoopprijs: 849,- /stuk (-35%)

Onze slaapbank JETSMARK is een praktische 3-zitsbank die makkelijk in een comfortabel bed veranderd kan worden en over extra opbergruimte beschikt.

Trendy oplossing voor de studentenkamer

NORSMINDE is een slaapbank met een moderne Scandinavische uitstraling die er trendy uit ziet. Hij past ook fantastisch in een (kleine) studentenkamer. Met een bank krijgt de kamer een huiselijk gevoel en is er een ruimte om lekker te ontspannen. Gebruik de opbergruimte om de grote kussens op te bergen. Blijven er vrienden slapen? Dan veranderd de bank in een handomdraai in een bed. 
 

lichtgrijze slaapbank met blauwe achtergrond

Onze slaapbank NORSMINDE is een 3-zitsbank in een lagere prijscategorie, ideaal voor de student.  Ook beschikbaar in een donkerblauwe kleur. 

Opbergruimte kan vaak een probleem zijn als je een klein huis of weinig ruimte hebt. Als je maar creatief bent, kun je genoeg oplossingen vinden! Op zoek naar de perfecte slaapbank? Shop online of kom langs bij een van onze winkels. Wij helpen je graag! 

Ontdek meer

Slaapkamergids

Slaapkamergids

Wat is het beste matras voor jou? De ultieme gids

Wat is het beste matras voor jou? De ultieme gids

Welk topmatras kun je het beste kiezen? De ultieme gids

Welk topmatras kun je het beste kiezen? De ultieme gids

In de spotlight: de NORDBY-serie

In de spotlight: de NORDBY-serie