Loungebanken om te ontspannen

Vind jij het ook zo lekker om in de zomer van de zon te genieten? Met de loungebanken van JYSK weet je zeker dat je optimaal geniet! De loungebank kan je in jouw tuin of op het terras of balkon plaatsen. Ook heb je keuze uit luxe en standaard loungebanken. Om jouw loungeset helemaal af te maken, kun je loungestoelen of een tuintafel toe voegen. Je bepaalt zelf het comfort en de stijl. Een aantal van de banken wordt geleverd met comfortabele kussens met een hoes van duurzaam structuurgeweven polyester. 

Bij JYSK hebben we loungebanken voor 2, 3, 4, 5 of 6 personen. De loungebanken zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs en naturel.

De loungebank die past bij jouw wensen

Bij JYSK hebben we ook modulaire loungemeubelen. Een modulaire loungebank bestaat uit losse onderdelen. De losse elementen kun je naar eigen wens plaatsen. Ga je voor een rechte 3-zits loungebank of een 5-zits lounge hoekbank? Je kunt eindeloos combineren. Ideaal als je graag van indeling verandert. Combineer de loungebank met leuke bloembakken met planten of bloemen en fleur je tuin op. Eet je graag buiten? Zet er een leuk bijpassend tuintafeltje bij. Zo ben je helemaal klaar voor de zomer.