Bloempotten en plantenbakken koop je bij JYSK

Zet de bloemetjes buiten in mooie bloempotten! Een bloempot of plantenbak is een echte aanwinst voor je tuin. Heb je een kleiner balkon of dakterras? Dan creëer je met een bloembak of meerdere bloempotten alsnog een groene oase. Buitenpotten dragen bij aan een gezellige tuininrichting en zorgen voor wat extra sfeer.

Bij JYSK vind je een ruim assortiment plantenpotten en bloembakken in verschillende soorten en maten. Kies voor een hangende bloempot, een bloembak met pootjes, een houtenbloembak, een ronde of vierkante buitenpot. Of zet een aantal grote tuinpotten bij elkaar op je terras naast je loungeset of tuinset. Je kunt bloembakken of plantenbakken in diverse kleuren kopen, bijvoorbeeld grijs, beige of bruin. Tuinpotten scoor je bij JYSK altijd voor een scherpe prijs.

Voor ieder wat wilt

Bij JYSK vind je een ruim assortiment plantenpotten en bloembakken in verschillende soorten en maten. Kies voor een hangende plantenpot, een bloembak met pootjes, een houtenbloembak, een ronde of vierkante buitenpot. Of zet een aantal grote tuinpotten bij elkaar op je terras naast je loungeset of tuinset. Je kunt bloembakken of plantenbakken in diverse kleuren kopen, bijvoorbeeld grijs, beige of bruin. Op zoek naar bloempotten voor binnen? Bekijk nu onze bloempotten voor binnen

Luxe bloempotten ter decoratie

Bloempotten en plantenbakken kunnen jouw tuin of balkon een hele andere sfeer geven. Door tuinplanten zoals haagplanten, klimplanten en hangplanten toe te voegen aan jouw tuin, wordt jouw tuin een stuk gezelliger. Bloemen hebben hetzelfde effect en die kunnen in een mooie terrasbloembak of sierpot gezet worden. Je hebt dan alleen nog potgrond of tuinaarde en planten nodig. Plaats jouw nieuwe bloembak met verse bloemen op je tuintafel en je hele tuinset fleurt er van op. Of kleed je loungeset aan met een aantal hippe potten in verschillende groottes die je bij elkaar plaatst. Een paar leuke bijpassende kussens erbij en je tuin is klaar voor de zomer.

Bloempotten en plantenbakken in verschillende soorten

Wij hebben verschillende soorten bloempotten. Je kunt voor een hangbloempot, plantenrek, buitenpot, terraspotten of binnenpot gaan. Bij JYSK hebben wij voordelige bloempotten en plantenbakken om jouw tuin of balkon op te fleuren. Gaat jouw voorkeur uit naar een bloembak die onderhoudsvrij en weerbestendig is? Kies dan voor buitenbloempot gemaakt van kunststof. Kunststof is makkelijk te reinigen en onderhoudsvrij. Ben jij dol op de Ibiza of Balinese stijl in je tuin? Grote kans dat jij kiest voor een houtenbloembak. Houten tuinpotten en bloembakken geven extra sfeer aan je tuin, maar vragen ook een stukje onderhoud. Lees hoe je het beste houten tuinmeubelen en bloempotten kunt onderhouden.

Bloempotten voor iedere tuin

Heb je een kleine, compacte stadstuin? Kies dan voor meerdere, kleine bloempotjes die je op een speelse manier bij elkaar zet. Of zet een bloembak buiten die gelijk alle aandacht naar zich toe trekt. Ben jij gezegend met een ruime tuin met meerdere terrassen? Dan heb jij de luxe om veel groteplantenbakken neer te zetten en zo een speels effect in je tuin te creëren. Als je een mooi terras hebt waar je graag op zit, kun je een hoge bloembak ook gebruiken om het terras af te schermen. Met een hoge bloempot creëer je privacy en zit je misschien ook wel wat meer uit de wind. Wat jouw tuin ook nodig heeft, je vindt het bij JYSK.