Ruim assortiment tuinstoelen en tuintafels

De zomer staat gelijk aan lange dagen in de buitenlucht en genieten van eten onder de blote hemel. Daarbij is het belangrijk om goede tuinmeubelen te hebben, zodat je comfortabel zit. Ben je toe aan vervanging van je tuintafel en oude tuinstoelen? Breng eens een bezoek aan JYSK, waar je een breed assortiment trendy tuinmeubelen vindt. Of je nu een tuinset, bistroset of loungeset nodig hebt: bij JYSK vind je wat je zoekt. Wij hebben tuinsets in veel verschillende materialen, waaronder hardhout, aluminium, staal, vlechtwerk en kunsthout (artwood). Ga voor een tuinset die pat bij de rest van jouw tuinmeubelen, dan kun je de tuinstoelen namelijk ook bij jouw loungeset neerzetten als je veel bezoek hebt. 

Onderhoudsvrije tuinsets

Veel van onze tuinmeubelen zijn onderhoudsvrij, zoals onze tuinmeubelen van kunsthout. Als je de voorkeur geeft aan een klassieke tuinset van hout moet je rekening houden met wat onderhoud. Onze eenvoudige onderhoudstips helpen je om jouw tuinmeubelen eenvoudig en snel te onderhouden.

Aluminium tuinmeubelen zijn ook onderhoudsvrij en ook heel erg licht. Dat maakt het dus extra makkelijk als je de tuinstoel of tuintafel wil verplaatsen om de zon of juist de schaduw op te zoeken. BIj JYSK hebben we een groot assortiment aluminium tuinmeubelen die vaak ook een moderne uitstraling geven aan de tuin.  

Tuinsets - Bistrosets