Mooie duo rolgordijnen tegen een lage prijs

In ons assortiment vind je verschillende soorten rolgordijnen. We hebben bamboe rolgordijntjes, effen, lichtdoorlatende- en verduisterende rolgordijnen en duo rolgordijnen. De duo rolgordijnen bestaan uit twee stofbanen die over elkaar heen gaan, waarvan de één transparant is en de andere een kleur heeft. Bij JYSK vind je duo rolgordijnen in diverse kleuren; taupe, zwart, wit en grijs. De duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Neem eens een kijkje naar de onderstaande duo rolgordijnen en kies jouw favoriet.

  Rolgordijnen - Duo rolgordijn

  Geweldige aanbieding
  Rolgordijn duo ALSTEN 60x180 wit
  20,-/stuk
  39,99 /stuk
  50% korting
  Rolgordijn duo ALSTEN 60x180 grijs
  22,50/stuk
  44,99 /stuk
  50% korting
  Rolgordijn duo ALSTEN 60x180 zwart
  22,50/stuk
  44,99 /stuk
  50% korting
  Rolgordijn duo ALSTEN 60x180 cm
  22,50/stuk
  44,99 /stuk
  50% korting

  WAAROM KIEZEN VOOR DUO ROLGORDIJNEN?

  Ben jij toe aan een ander soort oprolgordijn? Deze duo rolgordijnen zijn net wat anders dan de rest. Het zijn geen standaard effen gordijntjes bestaande uit één kleur. Je hebt te maken met twee kleuren die over elkaar heen gaan op het moment dat je duo rolgordijnen ketting van het oprolsysteem trekt. Zo bepaal jij zelf in hoeverre je het licht doorlaat. Daarnaast zijn de rolgordijnen te gebruiken in bijna iedere ruimte met gewone ramen. Denk aan een slaapkamer, woonkamer, babykamer of kinderkamer.

  VERGELIJKBAAR MET JALOEZIEËN

  Het design van de duo rolgordijnen komt degelijk overeen met de jaloezieën. Zo heb je de jaloezieën in horizontale stroken met daartussen een inkijk naar buiten. Dit noem je ook wel lamellen. Hetzelfde geldt voor de duo rolgordijnen, maar dan wel met een transparante stofbaan waar je doorheen kijkt. Daarnaast werken de jaloezieën niet met een oprolsysteem, maar een touwtje waar je aan trekt. Klik hier meer informatie over jaloezieën.

  WE HEBBEN DIVERSE MATEN DUO ROLGORDIJNEN

  Naast het feit dat de duo rolgordijnen in veel kleuren beschikbaar zijn, hebben we ze ook in diverse maten. Zo zit er bijna altijd een maat tussen die bij jouw raam of raamkozijn past! De standaardmaten zijn 60x180 of 80x180, maar voor een hele grote raam hebben we zelfs de 180x180. Probeer je raam of raamkozijn zo nauwkeurig mogelijk op te meten, zodat je niet de verkeerde maat uitkiest. We garanderen je de duo rolgordijnen van goede kwaliteit tegen een lage prijs, dus sla je slag!