Bamboe rolgordijnen voor wat extra sfeer

Naast de rolgordijnen die vaak verkocht worden zoals de verduisterende-, lichtdoorlatende- en duo rolgordijnen, zijn er ook bamboe rolgordijnen. Dit zijn gordijnen die ook op dezelfde manier werken, namelijk met een rolsysteem. Ze zijn gemaakt van bamboe materiaal en het daglicht wordt niet volledig afgedekt. Het bijzondere van de bamboe rolgordijnen is, dat deze zeer sfeervol zijn en passen binnen een bohemian of Urban Jungle interieur. Dankzij de meegeleverde bevestigingsmaterialen is het monteren gemakkelijk. Bamboe rolgordijnen van JYSK zijn verkrijgbaar in de kleuren naturel en grijs. Shop eenvoudig jouw nieuwe bamboe rolgordijnen online of in een van onze winkels bij jou in de buurt. 

2 artikelen
  2 artikelen

  Bamboe rolgordijnen combineren met kant en klaar gordijnen

  Natuurlijk kun je iets extra’s doen om je ruimte of raamdecoratie nog sfeervoller te maken. Naast mooie bamboe rolgordijnen die lichtdoorlatend zijn, kun je er ook een kant-en-klaar gordijn bij ophangen. Bamboe rolgordijnen vormen zijn uitermate geschikt om te combineren met bijvoorbeeld een verduisterende gordijn. Dit gebruik je dan op het moment dat je geen daglicht wil zien. Hierdoor maak je het dus mogelijk om te spelen met de hoeveelheid daglicht in je woonkamer of slaapkamer. 

  Hoe maak je een bamboe rolgordijn schoon?

  Er komt natuurlijk een moment dat jouw rolgordijntjes schoongemaakt moeten worden. Na een bepaalde tijd blijft er namelijk stof op de raambekleding liggen en dat moet er natuurlijk van af. Dit type gordijn kun je niet in de wasmachine stoppen, omdat bamboe rolgordijnen een oprolsysteem hebben. Het is dus niet mogelijk om de gordijnen eraf te halen, zoals bij een kant & klaar gordijn. Een alternatief voor het schoonmaken van de bamboe rolgordijnen is door middel van een stofzuiger op de lage zuigstand, plumeau of droge doek. Het advies is hierbij om dit te doen met handwarm water met waspoeder. Zo maak je de bamboe rolgordijnen in een handomdraai schoon!

  Bamboe rolgordijnen in verschillende maten

  Onze bamboe rolgordijnen zijn in diverse maten te vinden. Zo heb je ze in de maten; 80x160, 100x160, 120x160, 90x210 en 140x160 in de kleuren grijs als naturel. Kijk dus goed of de afmeting overeenkomt met het kozijn of raam bij jou thuis. Bamboe rolgordijnen worden in bijna iedere ruimte gebruikt; kinderkamer, slaapkamer, babykamer, badkamer en woonkamer. Bamboe rolgordijnen zijn niet alleen voor de ramen, maar ook voor deuren met glas. Daarnaast zijn de rolgordijnen ook van hoogwaardige kwaliteit tegen een lage prijs dus doe er nu je voordeel mee en plaats meteen je bestelling!