Trampolines voor uren speelplezier

Als het goed weer is, lonkt het buitenleven. Dan is het tijd om van de bank af te komen en in de buitenlucht wat energie te verbruiken zoals op een trampoline. Trampolines nodigen uit tot actief spelen en zijn een grote hit onder kinderen en volwassenen die jong van geest zijn. Hier kunnen kinderen naar hartenlust springen, lachen en tuimelen. Het grote voordeel van springen op een trampoline is dat het ook nog eens ontzettend gezond is.

Op de trampoline springen is een leuke manier om te bewegen en geeft enorm veel positieve energie. Wij verkopen trampolines en inbouw trampolines. Het is uiteraard belangrijk dat de veiligheid in orde is en daarom kun je bij JYSK vanzelfsprekend ook veiligheidsnetten kopen.

8 artikelen
  8 artikelen

  Veilig gebruikmaken van jouw nieuwe trampoline

  Als je een tuintrampoline koopt, denk dan ook altijd goed na over het veilig gebruiken van de trampoline. Vooral kinderen kunnen er snel en hard vanaf vallen. Om een trampoline veiliger te maken, kun je ervoor kiezen om de trampolinerand in te graven tot grondniveau of een veiligheidsnet te kopen. Als je de trampoline op de grond laat staan, heb je misschien een kleine ladder nodig, die ook bij JYSK verkrijgbaar is. Zowel een ingegraven trampoline als een hoge trampoline is te koop bij JYSK.

  Welke maat trampoline past in jouw tuin?

  Meet voordat je een trampoline koopt, eerst je tuin op om te bepalen hoeveel ruimte je over hebt voor een trampoline. Je wilt natuurlijk nog wel optimaal kunnen genieten van je loungeset of tuinset. Bij JYSK hebben we trampolines in verschillende maten. Het zijn allemaal ronde trampolines. We hebben kleine en grote trampolines met een diameter van:

  • 250 cm
  • 305 cm
  • 396 cm
  • 426 cm