Verras je kind met een mooie handdoek

Is jouw kleine helemaal fan van Frozen, Paw Patrol, Peppa Pig of Lego? Bij JYSK bieden wij een ruim assortiment kinderhanddoeken aan met verschillende afbeeldingen. Verras je kind met een handdoek van zijn of haar favoriete voetbalclub of stripfiguur. Een leuk cadeau om te geven en om te krijgen.

Een leuk Sinterklaas-cadeau of een cadeau voor een kinderverjaardag

Ben je op zoek naar een mooi cadeau voor een kleine jongen of meisje? Wat dacht je van een badlaken of strandlaken met zijn of haar held daarop afgebeeld. Is jouw peuter, kleuter of bijna tiener fan van Peppa Pig, Frozen, Paw Patrol, Lego, Fortnite of de Minions? Zoek dan niet verder, maar shop een mooie handdoek, badlaken of strandlaken bij JYSK. Onze handdoeken zijn scherp geprijsd en van hoge kwaliteit. 

Douchen en badderen wordt een feest met een leuke kinderhanddoek

Protesteert jouw zoon of dochter wel eens wanneer er gebadderd of gedoucht moet worden? Maak een badsessie extra feestelijk met een leuke handdoek. Zo weet je zeker dat je kleine graag gewassen wil worden om vervolgens afgedroogd te worden met zijn of haar favoriete handdoek. 

Vergeet niet om de kinderhanddoeken mee te nemen naar het zwembad of op vakantie

Wanneer je kind gaat zwemmen is het leuk om op te vallen met een mooie handdoek met daarop de held van je kind. Vergeet daarom zeker niet om de nieuwe zwemhanddoek mee te nemen naar het zwembad of naar het strand. Onze kinderhanddoeken zijn lekker groot en zacht en voldoen dus prima als strandlaken. Je kindje kan zich na het zwemmen er heerlijk mee afdrogen en er vervolgens op gaan liggen in het zand.