Trolley's, kamerschermen, plantenstandaarden en wandkasten voor jou

Deze trendy kleine opbergers komen van pas in iedere woning en in iedere woonruimte. Gebruik een trolley om je keukenspulletjes of speelgoed in op te ruimen. Een trolley kan ook heel handig zijn onder de wasbak in de badkamer, voor al je handdoeken bijvoorbeeld.  Onze hippe hoge plantentafels staan prachtig je woonkamer naast je bank of naast de keuken. Zet je mooiste planten erop of gebruik ze als bijzettafel. Scherm een gedeelte van de ruimte af met een handige roomdivider. Dit type kamerafscheiding is een makkelijke en voordelige oplossing. Nog een lege muur over? Fleur de wand op met een leuke wandkast in bijvoorbeeld wit, blauw, eiken of zwart.

Optimaliseer je ruimte met praktische oplossingen

Een notitiebord is perfect voor het bijhouden van je dagelijkse taken en herinneringen, terwijl een roltafel of trolley flexibiliteit en gemak biedt bij het verplaatsen van items in huis. Gebruik een plantenstandaard om je planten prachtig tentoon te stellen en een frisse sfeer te creëren. Wandpanelen en wandkasten maximaliseren je opbergruimte zonder vloeroppervlak in te nemen, wat zorgt voor een georganiseerde en opgeruimde look. Onze sieradendozen zijn ideaal voor het netjes en veilig opbergen van je sieraden, terwijl een kamerscherm of roomdivider perfect is voor het creëren van afzonderlijke zones in een open ruimte. Deze kleinmeubelen combineren functionaliteit met stijl, waardoor je interieur er altijd verzorgd en modieus uitziet. Ontdek onze collectie en transformeer je huis met deze onmisbare accessoires.

De leukste plantenstandaarden

Hou je van planten en wil je graag een kamer vol planten? Bekijk dan eens onze plantenstandaarden om extra hoogte te geven aan de pronkstukken. Hiermee verhoog je de planten en zet je de planten gemakkelijk op ooghoogte zodat de planten beter zichtbaar zijn. We hebben plantenstandaarden in diverse kleuren en stijlen.