Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
LIMHAMN 3-zitsbank met chaise longue

LIMHAMN: Een stijlvolle en moderne bank

Datum:

Categorie: Woonkamer

Tags: Bank, Inspiratie

Met trots presenteren wij een van de nieuwste artikelen in ons assortiment: de LIMHAMN bank.

LIMHAMN is een prachtig voorbeeld van de herfsttrend die wij The Thinker noemen. The Thinker is gebaseerd op het klassieke minimalisme van het Scandinavische leven. De kleuren zijn blauw, grijs en zwart zonder storende contrasten die de aandacht kunnen afleiden. Deze trend legt de nadruk op zuivere geometrische elementen en laat zo ruimte voor reflectie, met een eigentijdse Scandinavische attitude.

 

2- en 3-zitsbank

Bank LIMHAMN straalt eenvoud en harmonie uit. De bank is een stijlvolle aanwinst voor je interieur. Je kunt de bank plaatsen zoals je zelf wilt – zelfs helemaal vrij, midden in de kamer. Het ziet er vanuit alle hoeken goed uit. Bij de levering ontvang je de bank als geheel. Het enige dat je hoeft te doen is de zwarte gepoedercoate poten te monteren en de rugkussens er in te leggen. Voeg een paar mooie sierkussens en een plaid toe en het relaxen kan beginnen! 


De polyesterstof is zeer slijtvast en is bestand tegen intensief woon- en werkgebruik. De stof is ook bestand tegen pluis en blootstelling van daglicht. Gecombineerd met zitkussens met een zeer duurzame schuimkern, nodigt de LIMHAMN bank je uit om achterover te leunen en te genieten van vele jaren groot comfort. 


LIMHAMN is beschikbaar in vier verschillende varianten: een 2-zitsbank, een 3-zitsbank en een 3-zitsbank met chaise longue (zowel links als rechts). Alle varianten zijn Online Only artikelen, wat betekent dat je ze alleen via onze website kunt bestellen. 

 

Shop de artikelen

Displaying 0 - 0 of 0