Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Servies in groen, vaas en kunstbloemen

Onze favoriete nieuwe woonaccessoires

Twee keer per jaar vragen we Tina Nymann, onze inkoper van woondecoratie, naar haar favorieten in het nieuwe JYSK-assortiment: "Ik wil graag ons nieuwe servies onder de aandacht brengen, waarmee je een mooie tafel kunt dekken. Ook hebben we deze tijd van het jaar behoefte aan wat warmte en kleur in ons huis, dus ik heb een aantal items uitgekozen die precies dat toevoegen aan je huis." vertelt Tina. 

Vaas BJERKE


"Laten we beginnen met vaas BJERKE," stelt Tina voor. "Al een tijdje zien we de trend om elementen uit de natuur in het interieur te brengen en deze trend is nog lang niet voorbij. Met zijn handgemaakte look is BJERKE daar een prachtig voorbeeld van."

BJERKE is een rieten vaas uitgevoerd in waterhyacint. Hij heeft geen plastic aan de binnenkant, dus je kunt hem niet vullen met water. Gebruik hem met droogbloemen of kunstbloemen zoals RAGNER of AGNER. BJERKE past uitstekend bij het beeld ESKE en de kandelaar FRILEV

Met zijn hoogte van 41 cm is de vaas perfect om op de grond te zetten met kunstbloemen of als een decoratief stuk op zichzelf. Door zijn hoogte is hij ook ideaal om op een ladekast of een sidetable te zetten.

Bekijk ook onze 3 favoriete dekbedovertrekken.

Servies FERDUS en schalen SIMON


"Dit seizoen hebben we een aantal prachtige aanvullingen op ons serviesassortiment," vertelt Tina over haar tweede favorieten. "Bord FERDUS is er in twee formaten en we hebben ook een schaal in hetzelfde design. Zo kun je met servies FERDUS een prachtige tafel dekken voor een driegangendiner. Daarnaast is schaal SIMON met hun unieke bloemenvorm erg on-trend en decoratief." 

De porseleinen FERDUS borden en schaal zijn crèmekleurig met een rustiek bruine rand. Het ontwerp is elegant en geïnspireerd op de jaren '70.

Servies FERDUS kun je gemakkelijk combineren met schaaltjes SIMON die er in twee maten zijn. Schaal SIMON is super decoratief. De kleinste schaal is diepgroen en de grotere zandkleurig.

Je kunt schaaltjes SIMON ook gebruiken als opbergplek voor je sieraden, haaraccessoires, sleutels of je kunt SIMON gewoon als decoratief item op een tafel, plank of dressoir plaatsen.
 

Kunstbloemen AGNER, RAGNAR en SJUR 

Vaas met kunstmatige bloemen en sculptuur van een vrouwenlichaam op een tafel


Onze nieuwe kunstbloemen AGNER, RAGNAR en SJUR zijn ook het vermelden waard," zegt Tina over haar laatste favorieten. "Geef je interieur met een beetje kleur met deze mooie kunstbloemen. AGNER is uitgevoerd in glanzend oud roze, SJUR in een levendig roze en RAGNAR in een diep bordeaux rood. Ze zijn allemaal prachtig op zichzelf en in boeketten. De kunstbloemen passen perfect bij vaas KASPER." 

Hoewel ze erg op droogbloemen lijken, zijn AGNER en RAGNAR kunstbloemen, zodat je ze snel kunt afspoelen onder de kraan om het stof te verwijderen. Kunstbloem AGNER is 90 cm hoog en kunstbloem RAGNAR 45 cm, maar je kunt ze aan de onderkant buigen zodat ze ook in kleinere vazen passen.
 


RAGNAR is een orchidee en is daardoor zeer modern en stijlvol. De bordeaux rode kleur geeft warmte aan het interieur en kan worden gecombineerd met alle soorten vazen. 

Welke van Tina's favorieten is jouw eigen favoriet? Deel het met ons in de reacties!

Ontdek meer

Geef je huis een lenteboost met de nieuwe Nordic Mood collection

Geef je huis een lenteboost met de nieuwe Nordic Mood collection

De favoriete keukenaccessoires van de inkoper

De favoriete keukenaccessoires van de inkoper

De kleur van het jaar

De kleur van het jaar

Cadeau ideeën voor de feestdagen

Cadeau ideeën voor de feestdagen