Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Witte bloempot met bloem en windlicht op een side table

De favoriete woonaccessoires van onze inkoper

Twee keer per jaar belicht onze inkoper binnen woonaccessoires, Tina Nymann, haar favoriete items van het nieuwe JYSK assortiment. “Ik heb het gevoel dat deze periode draait om vrienden en familie. Om momenten van vreugde te creëren – en vooral hygge. Met de nadruk op rustige, neutrale kleuren, organische vormen, maar ook rondingen en golven, denk ik dat deze nieuwe artikelen je huis kunnen opfleuren.”

JOKUM bloempot

Als eerste is er JOKUM – een prachtige bloempot in een mooie helder wit/beige, bijna lichtgrijze kleur met een gestructureerd oppervlak. De ronde vorm zorgt voor een rustgevende uitstraling, waardoor je planten of bloemen schitteren. 

Close-up afbeelding van bloempot in lichtgrijze kleur
Steengoed bloempot in wit op side table met andere accessoires

ANDERAS theelichthouder

De ANDERAS theelichthouder is perfect om zachtheid in je huis te brengen, of je hem nu op een salontafel of op een dressoir plaatst. De openingen creëren een interessante textuur. Gebruik ANDERAS om gezellige avonden op het terras of balkon te verlichten of om na zonsondergang warmte en licht in de hoekjes van je huis te brengen.

Dek de tafel met placemats, een klein schaaltje en een theelichthouder
Close-up afbeelding van theelichthouder

JENSEN schaal

De JENSEN schaal is een geweldig voorbeeld van een zachte inrichting met organische vormen die je huis naar een hoger niveau kunnen tillen en toch heel subtiel zijn. Door de drie vakken bewaar je gemakkelijk meerdere spullen tegelijk. De schaal is ook voedsel veilig, wat betekent dat hij geschikt is om etenswaren zoals fruit in te bewaren, en hij kan zelfs gebruikt worden als een mooie aanvulling op de eettafel voor het serveren van snacks en tapas.

Schaal met drie vakken en goudkleurige rand
Schaal en mokken op de eettafel

Bekijk ons volledige assortiment woonaccessoires in onze online shop of bekijk hieronder een aantal geselecteerde producten. Als je op zoek bent naar decoratieve opbergmogelijkheden in huis, bekijk dan de favoriete decoratieve opbergmanden van onze inkoper. Je kunt natuurlijk ook naar een lokale JYSK winkel gaan en hulp krijgen van onze medewerkers, zodat je je huis precies zo kunt inrichten als jij wilt.

Ontdek meer

Vind het perfecte TV-meubel voor je woonkamer

Vind het perfecte TV-meubel voor je woonkamer

Kies het juiste bankje

Kies het juiste bankje

Maak een feestelijke tafel voor oudejaarsavond

Maak een feestelijke tafel voor oudejaarsavond

Omarm de Japandi-stijl met SOLLERUP

Omarm de Japandi-stijl met SOLLERUP