Luxe dressoirs, vitrinekasten en buffetkasten voor jouw interieur

Buffetkasten, vitrinekasten en dressoirs zijn ruim en ideaal als opbergruimte. Terwijl je in een dressoir alles uit het zicht kunt opbergen achter deurtjes of in de lades, kun je achter de glazen deuren van een vitrinekast, servieskast of buffetkast een porseleinen servies, een collectie van fijn kristal of je hipste woonaccessoires uitstallen. Kortom, in iedere eethoek of woonkamer komt een mooie kast tot zijn recht. 

Dressoirs, buffetkasten en vitrinekasten zijn beschikbaar in uiteenlopende kleuren, maten, materialen en designs. Bij JYSK vind je kasten in de kleuren wit, grijs, zwart, eiken of antiek-look en voor ieder budget. Of je nou op zoek bent naar een eiken dressoir met lades en schuifdeurtjes of een zwarte vitrinekast met glazen deuren, je vindt wat je zoekt bij JYSK.

Match je nieuwe dressoir met de rest van je inrichting

Ben je op zoek naar een nieuw dressoir of een mooi vitrinekastje? Zorg er dan voor dat deze kast past bij de rest van je interieur. In ons assortiment vind je dressoirs, vitrinekasten en buffetkasten in een landelijke of Scandinavische stijl. Houd je meer van een strakke moderne look met een luxe uitstraling? Dan past een strak, wit hoogglans dressoir misschien meer bij jouw smaak.

Voor een stoere inrichting kun je ook kiezen voor een donkere lockerkast met metalen deuren. Of ontdek onze stoere, zwarte VIRUM serie, welke bestaat uit meerdere strakke, gestroomlijnde meubelen en kasten. 

Hippe dressoirkasten voor in de eetkamer

In de eetkamer komt extra kastruimte altijd van pas. Een handige eetkamerkast of keukenkast is dan een uitkomst, want hier kun je veel servies en woonaccessoires in kwijt. Ook kun je in de keuken of eetkamer een voorraadkast plaatsen, waar je houdbaar voedsel in zet. Vind je het leuk om een kast met glazen duurtjes in je eetkamer te plaatsen waarin je jouw servies tentoon kun stellen? Kies dan voor een kast met vitrines of een bergkast met glazen deurtjes. In zo'n glasvitrine zet je jouw mooiste wijnglazen, foto's en andere persoonlijke woonaccessoires.