Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Goedkope terrasverwarmers koop je bij JYSK
Goedkope terrasverwarmers koop je bij JYSK
Goedkope terrasverwarmers koop je bij JYSK

Verleng de lange zomeravonden met een terrasverwarmer

Met een terrasverwarmer van JYSK kun je lekker lang genieten van de heerlijke zomeravonden op je terras, zonder dat je het koud krijgt. Bij ons vind je een grote collectie elektrische infrarood terrasverwarmers voor iedere smaak.

De technologie achter de elektrische infrarood terrasverwarmers

Bij JYSK vind je een brede selectie elektrische infrarood terrasverwarmers. Deze terrasverwarmers zijn gemaakt met een speciaal ontwikkelde technologie waarbij oppervlakken direct verwarmd worden. Hierdoor creëer je een constante temperatuur op je terras of balkon zonder dat de warme lucht weggeblazen wordt.
Wanneer je een nieuwe terrasverwarmer gaat uitkiezen, is het belangrijk om goed om te letten op de volgende aspecten: de verschillende soorten buizen en hun mate van energie zuinigheid, het aantal watt en hoe hoog de IP norm is. 
Lees hier meer over de technologie achter de elektrische infrarood terrasverwarmers. 

Welke terrasverwarmer moet je kiezen?

Bij JYSK vind je verschillende typen terrasverwarmers, zowel voor grote terrassen als voor kleine balkonnetjes.

De klassieke vrijstaande terrasverwarmer kan makkelijk verplaatst worden wanneer iemand wat extra warmte kan gebruiken. We hebben ook een aantal slimme modellen die op of onder een tafel geplaatst kunnen worden. Als deze omvallen, zorgt een speciale zekering ervoor dat de stroom er direct af gaat.
Wil je zo veel mogelijk ruimte besparen op je terras of balkon? Wij hebben een aantal terrasverwarmers die gemakkelijk aan een muur of luifel gemonteerd kunnen worden.

Lees hier meer over de voordelen van de verschillende soorten terrasverwarmers.

Win een JYSK cadeaukaart t.w.v. €50

Visa Mastercard