Mooie parasols voor in de tuin of op het balkon

Voor veel mensen staat de zomer gelijk aan veel buiten zijn en ontspannen in de tuin of op je balkon. Als het heel warm is dan wil je natuurlijk ook lekker buiten zijn maar je hoofd wel koel houden. Een parasol kan zorgen voor meer mogelijkheden om buiten te zijn. Een goede, grote tuinparasol biedt niet alleen verkoelende schaduw wanneer de zon het hoogst staat, maar biedt ook bescherming tegen avonddauw en lichte motregen. Een zweefparasol is ideaal want daarmee kun je makkelijker met z'n allen onder de parasol zitten zonder dat de parasolvoet in de weg zit. 

  Parasols etc. - Parasols

  Marktparasol AGGER Ø300 olijfgroen
  50,-/stuk
  79,99 /stuk
  37% korting
  Online Only
  Marktparasol AGGER Ø300 donkerblauw
  50,-/stuk
  79,99 /stuk
  37% korting
  Online Only
  Marktparasol AGGER Ø300 donkergrijs
  50,-/stuk
  79,99 /stuk
  37% korting
  Online Only
  Marktparasol AGGER Ø300 zwart
  50,-/stuk
  79,99 /stuk
  37% korting
  Online Only
  Marktparasol ASKIM Ø300 LED grijs
  100,-/stuk
  149,- /stuk
  33% korting
  Online Only
  Marktparasol LEMVIG Ø300 grijs
  115,-/stuk
  169,- /stuk
  32% korting
  Online Only
  Marktparasol LEMVIG Ø300 off-white
  115,-/stuk
  169,- /stuk
  32% korting
  Online Only
  Zwevende parasol TRONDHEIM Ø300 grijs
  200,-/stuk
  299,- /stuk
  33% korting
  Online Only
  Zwevende parasol TRONDHEIM Ø300 off-white
  200,-/stuk
  299,- /stuk
  33% korting
  Online Only

  Parasols etc. - Parasolvoeten

  Zweefparasols, marktparasols of strandparasols

  Welke kies jij? Bij JYSK zijn parasols in allerlei modellen verkrijgbaar – zowel klassieke parasols als zweefparasols. Dankzij de vele modellen en ons ruime kleurenassortiment, kun je de parasol kiezen die precies bij jouw terras en jouw stijl past. Kies tuinkussens in bijpassende kleuren of creëer je eigen kleurenpalet met contrasterende kleuren. 

  Een handige marktparasol is kantelbaar, waardoor je de parasol kunt buigen. Hierdoor kun je nog meer zonlicht tegenhouden. Bij een zweefparasol hangt het parasoldoek aan een lange arm die weer vast zit aan een grote parasolvoet.

  Een balkonparasol voor op jouw balkon

  Beschik jij over een mooi balkon waar de zon geregeld op schijnt? Het kan op jouw balkon dan erg warm worden, zeker als er geen zuchtje wind staat. Bescherm jezelf met een handige balkonparasol die precies op jouw balkon past. Een balkonparasol is aan één kant vlak, waardoor dit gedeelte tegen de muur geplaatst kan worden. Naast dat een balkonparasol UV-licht tegenhoudt, zorgt het er ook voor dat de zon niet in jouw appartement schijnt en het binnen koel blijft. 

  Bescherm jezelf met een zonnescherm of schaduwdoek

  Heb je een kleine tuin en wordt het lastig om hier een tuinparasol in te zetten? Je kunt ook kiezen voor een zonnescherm dat je over je tuin heen spant. Met een zonnescherm of schaduwdoek zit je ook goed beschermt tegen de zon buiten en heb je minder last van motregen. Je kunt er voor kiezen om een schaduwdoek permanent buiten te laten hangen, aangezoien onze schaduwdoeken zijn gemaakt van weerbestendig materiaal. 

  Ook een parasolhoes kun je bij JYSK kopen. Klik hier voor het assortiment.