Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Vrouw slaapt in bed

Wat is jouw slaap score?

Datum:

Categorie: Slaapadvies

Een goede nachtrust is essentieel voor de kwaliteit van je leven. Vraag jij je ook wel eens af hoe je je nachtrust kunt verbeteren? Met de nieuwe Slaap Test, ontwikkeld door JYSK, kun je jouw score vergelijken met die van andere mensen en er achter komen of je actie moet ondernemen.

Een aantal omstandigheden beïnvloeden de kwaliteit van je slaap en er is geen vast recept voor een goede nachtrust. Het kan zijn dat je te weinig slaap krijgt of dat je meerdere malen wakker wordt ’s nachts. Je voelt je dan mogelijk minder uitgerust wanneer ’s ochtends de wekker afgaat. Misschien word je zelfs wakker met nekpijn of andere fysieke klachten. Ook de temperatuur van je slaapkamer heeft effect. Al deze factoren beïnvloeden je algemene welzijn, dus het is belangrijk dat je jouw nachtrust serieus neemt.

Probeer de Slaap Test, of haast je naar de dichtstbijzijnde JYSK winkel, waar ons ervaren personeel je graag helpt en advies geeft om je nachtrust te verbeteren.

Bij JYSK zijn we getrainde experts in het verkopen van producten die de nachtrust verbeteren en kunnen we je helpen om een matras, dekbed of een kussen te vinden die bij jouw individuele behoeften past.