Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
NIEUW: Onze favorieten in woontextiel

NIEUW: Onze favorieten in woontextiel

Er zijn weer nieuwe artikelen toegevoegd aan ons assortiment sierkussens, tafellinnen, plaids en vloerkleden in onze winkels en op JYSK.nl. Sara Højgaard Rasmussen is onze inkoper voor woontextiel en daarom hebben we haar gevraagd naar haar favorieten. "Ik heb drie verschillende producten geselecteerd die zowel handig als zeer decoratief zijn," begint Sara.

ARISTEA vloerkleed, placemat en kinderkussen

"ARISTEA is een kinderserie bestaande uit een vloerkleed, een kussen en een placemat met hetzelfde, lieve motief dat zowel meisjes als jongens echt aanspreekt. Ik hou van de leeuw, het konijn, de aap, de giraffe en de beer die vanuit de luchtballon zwaaien terwijl ze aan een spannend avontuur beginnen. De kleuren zijn rustig en ingetogen en stelen niet te veel aandacht," zegt Sara.

Gewatteerd plaid, kussens voor kinderen en knuffels

VALMUE gewatteerde bedsprei

"Onze katoenen gewatteerde plaids VALMUE zijn erg populair! We hebben naar onze klanten geluisterd die graag een grotere variant wilden zien van het plaid. De nieuwste versie kun je gebruiken als bedsprei of natuurlijk als deken. Creëer een stijlvolle look in je slaapkamer met de VALMUE sprei en de VALMUE rugkussens in beige of olijfgroen (tijdelijk niet op voorraad), allemaal uit dezelfde serie. De kleuren onderstrepen de Scandinavische look waar we bij JYSK zo van houden. De vulling in de kussens is GRS-gecertificeerd, waardoor ze een duurzamere keuze zijn," zegt Sara.

Bed met een beige gewatteerd bedsprei met matchende kussens

FJELLSTARR jute deurmat

"De laatste tijd hebben we ons assortiment flink vernieuwd zodat er voor elk wat wils is en deurmat FJELLSTARR is daar een uitstekend voorbeeld van," zegt Sara. "Deurmatten van natuurlijke materialen zoals jute zijn zowel praktisch als decoratief. De handgeweven look maakt ze geschikt voor zowel binnen in de hal als buiten bij je hoofdingang."

Jute deurmat met lantaarn

 

Ontdek meer

Gids: Keuze van een spiegel

Veiligheidstips voor buitenverlichting met kerst

Kom in de kerststemming met de nieuwe Nordic Mood collection

9 tips om energie te besparen deze winter

Vind jouw lokale JYSK winkel

Krijg advies en hulp van onze JYSK medewerkers en ontdek ons uitgebreide assortiment in de winkel.