Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Twee ronde manden, een kleine rechthoekige mand en een foto van Susanne Bank.

De favoriete decoratieve opbergmanden van onze inkoper

Homeware Category Manager Susanne Bank is JYSK's expert op het gebied van slimme opbergoplossingen, en een van haar favoriete oplossingen zijn manden.

"Manden houden je rommel uit het zicht en tegelijkertijd binnen handbereik," zegt Susanne, voordat ze haar drie favorieten uit het nieuwe assortiment van dit seizoen met ons deelt.

Mand LAU 

Zeegras mand hangt aan een muur in een keuken

LAU is een mand van zeegras met twee planken die ideaal is als wandplank. Hij is 28 cm breed, 36 cm hoog en 12 cm diep.

"LAU is zeer decoratief en praktisch tegelijk. Je kunt het gebruiken in de keuken voor je verse kruiden, in de badkamer voor je lotions en parfums, in de gang voor handschoenen en sleutels - of overal waar je een opbergbehoefte hebt," zegt Susanne en gaat verder: "Bij JYSK zijn we voortdurend op zoek naar decoratie en artikelen die onze klanten kunnen helpen in hun dagelijks leven. Veel mensen hebben moeite om hun huis georganiseerd te houden, dus opbergoplossingen zijn een gebied waarop we echt een verschil kunnen maken. Het gebruik van je verticale ruimte is een van onze beste tips - het houdt de vloer netjes, en LAU ziet er tegelijkertijd gewoon mooi uit."

Mand MILAS

Blue, grey and coral plastic baskets on a shelving unit

De plastic mand van MILAS is zowel opvouwbaar als stapelbaar. Hij is verkrijgbaar in twee verschillende maten en in drie verschillende kleuren: Blauw, grijs en koraal.

"MILAS zit al een tijdje in ons assortiment en omdat deze manden zo populair zijn bij onze klanten, hebben we besloten een nieuwe kleur te introduceren - een fris en vrolijk blauw dat de twee oorspronkelijke kleuren aanvult," zegt Susanne. "MILAS is zowel mooi als functioneel. Als je schapruimte beperkt is, stapel dan een paar MILAS manden op elkaar. Breng een label aan op de voorkant van de mand, zodat je niet hoeft te zoeken naar je spullen. En als je het even niet nodig hebt, vouw je de manden gewoon op en berg je deze op. Je kunt de manden gebruiken in de keuken, in de badkamer of in de slaapkamer. Het staat overal goed," zegt Susanne met een glimlach.

Mand ALVAR 

Three round baskets and a small rectangular basket

ALVAR is een ronde mand die 35 cm hoog is en een diameter heeft van 35 cm.

"ALVAR heeft een heel natuurlijke uitdrukking, maar is in feite gemaakt van kunststof. Dat betekent dat hij super praktisch is, want je kunt hem zonder zorgen gebruiken in de badkamer of buiten op een overdekt balkon of terras, en door de handvatten is hij gemakkelijk te verplaatsen. Het heeft een cool ontwerp met een verticaal patroon aan de ene kant en een horizontaal patroon aan de andere kant, en persoonlijk zal ik er een gebruiken voor gooiwerk op mijn terras en een voor handdoeken in de badkamer," zegt Susanne, voordat ze weer op zoek gaat naar nieuwe, praktische opbergoplossingen voor de klanten van JYSK.  

 

 

 

Ontdek meer

Kies de juiste ladekast

In de spotlight: De TRAPPEDAL serie

7 tips voor het opruimen van je huis

Ruim je huis op met deze 7 simpele tips