Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Decoratieve en praktische rieten manden met handvatten in verschillende geweven patronen

De favoriete decoratieve opbergmanden van onze inkoper

Opbergoplossingen zoals manden en dozen zijn perfect voor het organiseren van je spullen en het houden van een opgeruimd huis. Bij JYSK vernieuwen we ons assortiment decoratieve opbergoplossingen en manden twee keer per jaar, en in deze blogpost vertelt Category Buyer Tina Nymann haar favorieten onder de nieuwkomers: "Ik zeg graag dat thuis is waar het geluk is, en deze manden brengen me veel vreugde omdat ze zowel een leuke touch geven als de boel netjes houden," begint ze.

Rieten manden als esthetische opbergoplossingen

"Als eerste wil ik MICHAEL onder de aandacht brengen, een mand met handvatten gemaakt van riet - en het is een nieuwe favoriet van mij," zegt Tina. MICHAEL is een prachtige multifunctionele mand die praktisch en stijlvol combineert. Gebruik hem om tijdschriften, breiwerk of plaids in op te bergen of neem hem mee voor een heerlijke picknick in de buitenlucht. "Mooie manden zoals MICHAEL zijn ideaal om op te ruimen en een opgeruimd uiterlijk te creëren door rommel op te bergen. Ik ben van plan om de MICHAEL mand in mijn woonkamer te gebruiken om kleedjes in op te bergen als ze niet gebruikt worden."

Rieten mand met handvatten van biezen met boeken en tijdschriften erin

Retro opbergoplossingen met een vleugje natuur

"Mijn andere twee favoriete opbergoplossingen zijn de rieten manden BJERGI en HALFRED," gaat Tina verder. BJERGI is een mand van wilg en zeegras waarin de twee natuurlijke materialen prachtig zijn gevlochten tot een charmant patroon vol details. BJERGI is verkrijgbaar in twee maten - een kleinere versie (B 33 x L 26 x H 19 cm) en een grotere versie (B 39 x L 34 x H 25 cm). De HALFRED rieten mand is gemaakt van wilgen en is een klassieke, retro versie van de gevlochten rieten opbergoplossing. Met zijn schuine zijkanten heeft hij een rustieke en charmante uitstraling - een perfecte decoratie voor een moderne kijk op de zeer populaire tijdloze, traditionele huiselijke sfeer.

"Beide manden zijn verkrijgbaar in rustgevende karamelbruine tinten die kleur en warmte in je huis brengen, en met een retro en toch eigentijdse uitstraling zijn BJERGI en HALFRED perfect voor praktische en decoratieve opslag in elk huis," zegt Tina.

Rieten manden en manden van zeegras als opbergoplossingen tentoongesteld op sokkels

Bekijk hieronder een selectie van onze rieten manden en andere opbergoplossingen of bekijk ons volledige assortiment manden en opbergdozen in onze online shop. Bekijk voor meer uitgelichte favorieten binnen andere productcategorieën onze andere blogposts over kopersfavorieten.

Ontdek meer

In de spotlight: de MARKSKEL collectie opbergmeubelen

In de spotlight: de MARKSKEL collectie opbergmeubelen

Gids voor het opbergen van schoenen

Gids voor het opbergen van schoenen

Kies de juiste ladekast

Kies de juiste ladekast

In de spotlight: De TRAPPEDAL serie

In de spotlight: De TRAPPEDAL serie