Luxe houten tuintafels

Bij JYSK hebben we een ruim assortiment hardhouten en teakhouten tuintafels in verschillende afmetingen en diverse kleuren. We hebben een hardhouten tuinset gecombineerd met wit staal, wat zorgt voor een frisse look in Ibiza-stijl. Houd jij meer van stoere tuinmeubels? Kies dan voor een houten tuintafel met een zwart of donkergrijs frame. 

Omdat wij het belangrijk vinden dat je zo lang mogelijk plezier hebt van jouw houten tuintafel, geven wij je graag een aantal tips over het onderhouden van houten tuinmeubelen. Combineer jouw houten tuintafel met massief houten tuinstoelen of een leuk bankje

7 artikelen
  7 artikelen

  Hardhout

  Bartafel HOVMARKEN B55xL70 hardhout
  100,-/stuk
  199,- /stuk
  50% korting
  Zolang de voorraad strekt
  Online Only
  Tafel HOLTE Ø120 hardhout
  275,-/stuk
  549,- /stuk
  50% korting
  Zolang de voorraad strekt
  Online Only
  Tafel BARSMARK B100xL210 teak
  400,-/stuk
  599,- /stuk
  33% korting
  Zolang de voorraad strekt
  Online Only

  Decoreer je houten tuintafel met de leukste accessoires

  Heb jij een prachtige houten tuinset aangeschaft? Decoreer je nieuwe tuintafel dan met de mooiste tuinaccessoires. Wat dacht je bijvoorbeeld van een grote, luxe lantaarn die jouw mooie houten tuintafel in de avond verlicht? Of kies voor een set houten of metalen bloempotten met een paar gezellige plantjes. Deze kun je op tafel zetten of juist naast je houten tuintafeltje.

  Bescherm je nieuwe tuintafel tijdens het dineren

  Tijdens de zomermaanden eet je waarschijnlijk vaak buiten aan je houten tuintafel. Het zou zonde zijn als er vlekken op de tafel ontstaan, doordat je met eten morst of als er een wijnglas omvalt. Bescherm daarom je buitentafel met een hip tafelzeil. In ons assortiment vind je leuke tafelzeiltjes met vrolijke printjes die jouw tafel perfect beschermen en nog leuk staan ook.