Tuintafels van hout voor iedere tuin

Bij JYSK hebben we een ruim assortiment hardhouten en teakhouten tuintafels in verschillende afmetingen en diverse kleuren. We hebben een hardhouten tuinset gecombineerd met wit staal, wat zorgt voor een frisse look in Ibiza-stijl. Houd jij meer van stoere tuinmeubels? Kies dan voor een houten tuintafel met een zwart of donkergrijs frame. Een ding is zeker, van een houten tuintafel heb je veel plezier en staat in iedere tuin prachtig.

Omdat wij het belangrijk vinden dat je zo lang mogelijk plezier hebt van jouw houten tuintafel, geven wij je graag een aantal tips over het onderhouden van houten tuinmeubelen. Combineer jouw houten tuintafel met massief houten tuinstoelen of een leuk bankje

Decoreer je houten tuintafel met de leukste accessoires

Heb jij een prachtige houten tuinset aangeschaft? Decoreer je nieuwe tuintafel dan met de mooiste tuinaccessoires. Wat dacht je bijvoorbeeld van een grote, luxe lantaarn die jouw mooie houten tuintafel in de avond verlicht? Of kies voor een set houten of metalen bloempotten met een paar gezellige plantjes. Deze kun je op tafel zetten of juist naast je houten tuintafeltje.

Bescherm je nieuwe tuintafel tijdens het dineren

Tijdens de zomermaanden eet je waarschijnlijk vaak buiten aan je houten tuintafel. Het zou zonde zijn als er vlekken op de tafel ontstaan, doordat je met eten morst of als er een wijnglas omvalt. Bescherm daarom je buitentafel met een hip tafelzeil. In ons assortiment vind je leuke tafelzeiltjes met vrolijke printjes die jouw tafel perfect beschermen en nog leuk staan ook.