Luxe, houten tuintafels

Bij JYSK hebben we een ruim assortiment hardhouten en teakhouten tuintafels in verschillende afmetingen en diverse kleuren. We hebben een hardhouten tuinset gecombineerd met wit staal, wat zorgt voor een frisse look in Ibiza-stijl. Houd jij meer van stoere tuinmeubels? Kies dan voor een houten tuintafel met een zwart of donkergrijs frame. 

Omdat wij het belangrijk vinden dat je zo lang mogelijk plezier hebt van jouw houten tuintafel, geven wij je graag een aantal tips over het onderhouden van houten tuinmeubelen. Combineer jouw houten tuintafel met massief houten tuinstoelen of een leuk bankje

  Tuintafels - Hardhout

  Tafel YTTRUP B90xL150 hardhout
  175,-/stuk
  269,- /stuk
  35% korting
  Online Only
  Tafel YTTRUP B100xL210/300 hardhout
  375,-/stuk
  599,- /stuk
  37% korting
  Online Only
  Tafel VESTERHAVET B90xL210 teak
  500,-/stuk
  799,- /stuk
  37% korting
  Online Only
  Tafel EBBESKOV B90×L196 teak
  600,-/stuk
  899,- /stuk
  33% korting
  Online Only

  Decoreer je houten tuintafel met de leukste accessoires

  Heb jij een prachtige houten tuinset aangeschaft? Decoreer je nieuwe tuintafel dan met de mooiste tuinaccessoires. Wat dacht je bijvoorbeeld van een grote, luxe lantaarn die jouw mooie houten tuintafel in de avond verlicht? Of kies voor een set houten of metalen bloempotten met een paar gezellige plantjes. Deze kun je op tafel zetten of juist naast je houten tuintafeltje.

  Bescherm je nieuwe tuintafel tijdens het dineren

  Tijdens de zomermaanden eet je waarschijnlijk vaak buiten aan je houten tuintafel. Het zou zonde zijn als er vlekken op de tafel ontstaan, doordat je met eten morst of als er een wijnglas omvalt. Bescherm daarom je buitentafel met een hip tafelzeil. In ons assortiment vind je leuke tafelzeiltjes met vrolijke printjes die jouw tafel perfect beschermen en nog leuk staan ook.