De leukste tafellakens, tafelkleden en tafellopers

Wat vind jij van sfeervol dineren in een handomdraai? Dat kan met de mooie, trendy tafelkleden, tafellopers en tafelzeilen van JYSK. Jouw eettafel is pas compleet met mooi tafellinnen. Onze tafelkleden zijn onder andere verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs, blauw en beige. Om nog meer sfeer te creëren in je woonkamer kun je jouw tafelkleedje combineren met een vrolijke decoratie zoals een vaas of kandelaar. 

Naast tafellinnen wij hebben een breed assortiment tafelbedekking, denk aan tafellopers, tafelzeilen en placemats. In ons assortiment vind je diverse soorten tafelaankleding voor de tafel in de eetkamer, statafel en picknicktafel. 

70 artikelen
    70 artikelen

    Knoeien mag op een handig tafelzeil

    Word er bij jou in huis regelmatig fanatiek geknutseld, geschilderd of op een andere manier rommel gemaakt? Zorg er dan voor dat je een vrolijk en handig tafelzeil in huis hebt. In een handomdraai heb je de rommel opgeruimd en het zeil schoongemaakt. Hetzelfde geldt voor plastic placemats. Deze zijn gemakkelijk te reinigen. Ontdek alle tafelzeiltjes en placemats met hippe prints en kies de kleuren die matchen met jouw interieur. 

    Chique tafelkleden voor op de eettafel

    Bij een mooi gedekte eettafel hoort een stijlvol tafelkleed. Kijk eerst naar de afmetingen van je tafel voordat je een tafelkleedje koopt. Je wilt namelijk niet dat je kleed te klein of te groot is voor de tafel. Kies vervolgens een kleur kleed dat matcht met je eetkamerstoelen en natuurlijk je servies. Zo wordt het mooi één geheel. Om je tafelkleed extra te benadrukken, kun je over het kleed nog een mooie tafelloper leggen.