De leukste tafellakens, tafelkleden en tafellopers

Wat vind jij van sfeervol dineren in een handomdraai? Dat kan met de mooie, trendy tafelkleden, tafellopers en tafelzeilen van JYSK. Jouw eettafel is pas compleet met mooi tafellinnen. Om nog meer sfeer te creëren in je woonkamer kun je jouw tafelkleedje combineren met een vrolijke vaas of kandelaar. 

Naast tafellinnen wij hebben een breed assortiment tafelbedekking, denk aan tafellopers, tafelzeilen en placemats. In ons assortiment vind je diverse soorten tafelaankleding voor de eetkamertafel, statafel en picknicktafel. 

72 artikelen
  72 artikelen

  Tafelzeil - Tafelzeil gecoat

  Tafelzeil gecoat KALKLOK B135 grijs
  4,50/meter
  10,- /meter
  55% korting
  Zolang de voorraad strekt
  Alleen winkel
  Tafelzeil gecoat SVARTOR B135 blauw
  5,-/meter
  10,- /meter
  50% korting
  Zolang de voorraad strekt
  Alleen winkel
  Tafelzeil gecoat STORSIPPA B155 wit
  5,-/meter
  12,50 /meter
  60% korting
  Zolang de voorraad strekt
  Alleen winkel
  Tafelzeil gecoat BOTNEGRAS 140 grijs
  5,50/meter
  Zolang de voorraad strekt
  Alleen winkel
  Tafelzeil gecoat HJERTEGRAS B140 blauw
  6,50/meter
  Zolang de voorraad strekt
  Alleen winkel

  Knoeien mag op een handig tafelzeil

  Word er bij jou in huis regelmatig fanatiek geknutseld, geschilderd of op een andere manier rommel gemaakt? Zorg er dan voor dat je een vrolijk en handig tafelzeil in huis hebt. In een handomdraai heb je de rommel opgeruimd en het zeil schoongemaakt. Hetzelfde geldt voor platsic placemats. Deze zijn gemakkelijk te reinigen. Ontdek alle tafelzeiltjes en placemats met hippe prints en kies de kleuren die matchen met jouw interieur. 

  Chique tafelkleden voor op de eettafel

  Bij een mooi gedekte eettafel hoort een stijlvol tafelkleed. Kijk eerst naar de afmetingen van je tafel voordat je een tafelkleedje koopt. Je wilt namelijk niet dat je kleed te klein is voor de tafel. Kies vervolgens een kleur kleed dat matcht met je eetkamerstoelen en natuurlijk je servies. Zo wordt het mooi één geheel. Om je tafelkleed extra te benadrukken, kun je over het kleed nog een mooie tafelloper leggen.