Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Lampen SIGVARD bij elkaar

Verwelkom nieuw licht in je huis

De wintermaanden kunnen lang en donker zijn. Met lichtjes creëer je een warme, gezellige sfeer in huis waardoor de winter een beetje korter lijkt. Laat je inspireren voor mooi licht in de winterse duisternis. 

Verspreid licht tijdens donkere wintermaanden

Mooie verlichting hoeft niet duur te zijn. Al met een klein budget kun je gezellige sfeerverlichting toevoegen aan je interieur. 

Tafellamp van rotan en staande lamp van bamboe
Staande lamp DANI H54cm naturel
32,50/stuk
44,99 /stuk
28% korting


Je kunt de decoratieve tafellamp ALBERT op een wandplank, dressoir of nachtkastjes plaatsen. De lamp is gemaakt van rotan en geeft een warm licht en creëert een mooi schaduweffect.

Als je wat meer licht nodig hebt of een grote lamp wilt, kun je kiezen voor staande lamp DANI. Deze is perfect om donkere hoeken te verlichten. DANI is gemaakt van bamboe.

Staande lamp in de kleur beige en van chroom
Staande lamp KRISTOF H145cm geborsteld staal
42,50/stuk
54,99 /stuk
23% korting


Een andere mooie staande lamp is KRISTOF. Het ontwerp is klassieker en eleganter, waardoor hij in veel verschillende interieurstijlen past. De hoogte van KRISTOF zal het licht verder in de kamer verspreiden. Gebruik hem als aanvulling op de plafondlamp. Perfect naast je favoriete leesplek!

Creëer 'hygge' met mooie verlichting

Licht is niet zomaar licht. Met de juiste lampen creëer je een huis vol sfeer. In de winter is het verleidelijk om je terug te trekken en binnen te blijven. Aangezien het vroeg donker is, heb je weinig natuurlijk licht dat door de ramen naar binnen komt. Maak het daarom extra gezellig met mooie verlichting. Kies voor meerdere lichtbronnen in plaats van één grote plafondlamp. 

Drie hangende lampen van bamboe boven een eettafel


Plaats meerdere hanglampen naast elkaar voor de perfecte verlichting boven de eettafel. Hanglamp SIGVARD is gemaakt van bamboe, waardoor het een modern en opvallend pronkstuk is.

Zwarte tafellamp op een bureau
Tafellamp PATRIK Ø14xH45cm zwart
20,-/stuk
24,99 /stuk
20% korting


Als je sfeer in een kamer wilt creëren, is het een goed idee om verschillende lichtbronnen te gebruiken die zorgen voor een gevoel van diepte in de kamer. Tafellamp PATRIK kan worden gebruikt in het thuiskantoor, maar is ook perfect op een plank of boekenkast in de woonkamer.


Kaarsen zijn gezellige en decoratieve lichtpuntjes. Voor wat extra sfeer steek je 's avonds een aantal mooie kaarsen aan om donkere hoekjes te verlichten. Wil je liever geen echte kaarsen aansteken? Gebruik dan een kaars met LED-verlichting.

Bekijk alle lampen

Ontdek meer

Geef je huis een lenteboost met de nieuwe Nordic Mood collection

Geef je huis een lenteboost met de nieuwe Nordic Mood collection

De favoriete keukenaccessoires van de inkoper

De favoriete keukenaccessoires van de inkoper

De kleur van het jaar

De kleur van het jaar

Cadeau ideeën voor de feestdagen

Cadeau ideeën voor de feestdagen