Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Verwelkom nieuw licht in je huis

Verwelkom nieuw licht in je huis

De wintermaanden kunnen lang en donker zijn. Met lichtjes creëer je een warme, gezellige sfeer in huis waardoor de winter een beetje korter lijkt. Laat je inspireren voor mooi licht in de winterse duisternis. 

Verspreid licht tijdens donkere wintermaanden

Mooie verlichting hoeft niet duur te zijn. Al met een klein budget kun je gezellige sfeerverlichting toevoegen aan je interieur. 

Tafellamp van rotan en staande lamp van bamboe


Je kunt de decoratieve tafellamp ALBERT op een wandplank, dressoir of nachtkastjes plaatsen. De lamp is gemaakt van rotan en geeft een warm licht en creëert een mooi schaduweffect.

Als je wat meer licht nodig hebt of een grote lamp wilt, kun je kiezen voor staande lamp DANI. Deze is perfect om donkere hoeken te verlichten. DANI is gemaakt van bamboe.

Staande lamp in de kleur beige en van chroom


Een andere mooie staande lamp is KRISTOF. Het ontwerp is klassieker en eleganter, waardoor hij in veel verschillende interieurstijlen past. De hoogte van KRISTOF zal het licht verder in de kamer verspreiden. Gebruik hem als aanvulling op de plafondlamp. Perfect naast je favoriete leesplek!

Creëer 'hygge' met mooie verlichting

Licht is niet zomaar licht. Met de juiste lampen creëer je een huis vol sfeer. In de winter is het verleidelijk om je terug te trekken en binnen te blijven. Aangezien het vroeg donker is, heb je weinig natuurlijk licht dat door de ramen naar binnen komt. Maak het daarom extra gezellig met mooie verlichting. Kies voor meerdere lichtbronnen in plaats van één grote plafondlamp. 

Drie hangende lampen van bamboe boven een eettafel


Plaats meerdere hanglampen naast elkaar voor de perfecte verlichting boven de eettafel. Hanglamp SIGVARD is gemaakt van bamboe, waardoor het een modern en opvallend pronkstuk is.

Zwarte tafellamp op een bureau


Als je sfeer in een kamer wilt creëren, is het een goed idee om verschillende lichtbronnen te gebruiken die zorgen voor een gevoel van diepte in de kamer. Tafellamp PATRIK kan worden gebruikt in het thuiskantoor, maar is ook perfect op een plank of boekenkast in de woonkamer.

Decoratieve kandelaars en gedraaide lange kaarsen


Kaarsen zijn gezellige en decoratieve lichtpuntjes. Voor wat extra sfeer steek je 's avonds een aantal mooie kaarsen aan om donkere hoekjes te verlichten. Wil je liever geen echte kaarsen aansteken? Gebruik dan een kaars met LED-verlichting.

Bekijk alle lampen

Ontdek meer

Gids: Keuze van een spiegel

Veiligheidstips voor buitenverlichting met kerst

Kom in de kerststemming met de nieuwe Nordic Mood collection

9 tips om energie te besparen deze winter

Vind jouw lokale JYSK winkel

Krijg advies en hulp van onze JYSK medewerkers en ontdek ons uitgebreide assortiment in de winkel.