Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Slaapkamerraam met verduisterende rolgordijnen, lichte gordijnen en overgordijnen

Slaapkamer gordijnen voor licht, duisternis en privacy

Het is belangrijk voor je slaapkwaliteit dat je slaapkamer ’s nachts donker is en in de ochtend licht. Misschien vind je het fijn om in bed te lezen of lekker te luieren op een zondag. Dan kunnen meerdere lagen gordijnen een uitkomst zijn, zodat je precies de hoeveelheid licht op je slaapkamer krijgt die je nodig hebt.

Je kunt ervoor kiezen om vlak voor het raam een verduisterend rolgordijn te hangen, zodat je tijdens je slaap een donkere slaapkamer hebt. Lees ook over de invloed van licht op je slaap

Bekijk alle rolgordijnen


Daar overheen kun je kiezen voor een in between gordijn dat de voornaamste zonnestralen tegen houdt en zorgt voor wat privacy, maar wel zorgt voor wat daglicht. Een goed voorbeeld hiervan is gordijn BOLMEN.  

Bekijk alle in betweens

Slaapkamer met verduisterend rolgordijn half omhoog en lichte gordijnen


Wanneer je voor meerdere lagen gordijnen kiest, geeft dit je slaapkamer ook een luxe en elegante uitstraling. 

Slaapkamer met gordijnen half open waardoor het licht naar binnen schijnt


Tenslotte kun je kiezen voor overgordijnen. Dit zorgt voor meer sfeer en maakt het geheel af. Een overgordijn kan ook geluiden van buiten verminderen. Door een ander overgordijn te kiezen, geef je je slaapkamer een hele nieuwe look.

Gordijn AUSTRA is verkrijgbaar in velvet roze, wat een meer romantische sfeer geeft, maar ook in velvet blauw, groen, grijs en zand-kleurig. Wat de gordijnen gemeen hebben is een rustgevende, harmonieuze look. Kies wat bij jou en jouw smaak past.

Bekijk alle overgordijnen

 

Ontdek meer

De favoriete keukenaccessoires van de inkoper

De kleur van het jaar

Cadeau ideeën voor de feestdagen

Een gids voor kerstverlichting voor binnen en buiten