Goedkope verduisterende rolgordijnen

Bij JYSK vind je rolgordijnen in diverse kleuren en maten. Je hebt de rolgordijnen in de soorten; bamboe gordijnen, duo rolgordijnen, lichtdoorlatend en verduisterend. Vind jij het fijn om geen daglicht te zien in jouw kamer? Kies dan voor een gordijn met een verduisteringsgordijnstof. Wij hebben verduisteringsgordijnen die ervoor zorgen dat het licht volledig wordt verduisterd, waardoor het in jouw ruimte pikkedonker zal zijn. Het kan in iedere ruimte gebruikt worden, met name in een slaapkamer, babykamer, kinderkamer of jongens- en meisjeskamer is het ideaal.

WIL JIJ SNELLER IN SLAAP VALLEN EN LANGER SLAPEN?

Gordijnen zorgen er natuurlijk voor om het licht in jouw ruimte te verduisteren. Vind jij het lastig om in slaap te vallen, omdat het niet lichtdicht is? Dan kunnen wij jou helpen met een goede kwaliteit verduisteringsgordijnen. Het is een feit dat als jouw kamer donker is, je makkelijker en zelfs langer kunt slapen. Daarnaast zorgt verduisteringsstof ervoor dat de kou en warmte van buiten worden tegengehouden, waardoor je niet onnodig wakker wordt. Het werkt dus isolerend en is ideaal voor in de slaapkamer.

DIVERSE KLEUREN VOOR DE JUISTE SFEER

Gordijnen zijn praktisch, maar het kan jouw kamer ook een extra sfeer geven. Daarom bieden wij een ruim assortiment in diverse kleuren aan; zwart, grijs, donker grijs, wit, beige en taupe. Genoeg kleuren om uit te kiezen! Je zou denken dat de lichtkleuren niet volledig verduisteren, maar maak je geen zorgen, ze hebben allemaal dezelfde effecten. Kies voor een kleur die het best combineert met andere meubels voor een mooie samenhang.

VERDUISTERENDE ROLGODIJNEN VOOR DIVERSE SOORTEN RAMEN

De meeste woningen hebben gewone ramen, maar op de zolder kan dat net wat anders zijn. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer woningen met een dakkapel in plaats van een dakraam. Je zou denken dat er voor een dakkapel een ander soort gordijn nodig is, maar dat is niet zo! rolgordijnen Met zowel verduisterende als lichtdoorlatende stof in diverse kleuren, kunnen gebruikt worden voor een dakkapel. 

We hebben zelfs extra lange verduisterende rolgordijnen in ons assortiment, die je prima voor een deur kunt hangen. Dit betreft de maat 90X210.

DE JUISTE MAAT VOOR JOUW ROLGORDIJN

Bij het kopen van rolgordijnen moet je ook weten welke maat je nodig bent, anders past het natuurlijk niet bij je raamkozijn. Behalve de standaardmaten zijn er ook veel andere maten die wij ter beschikking hebben. Is jouw raamkozijn lang, kort, breed of smal? We hebben diverse maten, zoals bijvoorbeeld 190x190, 120x190, 90x210, 120x170, 40x120 en nog veel meer voor elke type en kleur. De afmetingen zijn gebaseerd op de breedte en hoogte in cm.