Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Houten wandrek, twee ronde salontafels en een bank met chaise longue

Ideeën voor de inrichting van je nieuwe huis

Ga jij binnenkort verhuizen? Dan feliciteer ik je graag met je nieuwe woning! Het leukste van verhuizen vind ik de inrichting en natuurlijk het shoppen naar leuke meubelen. Je kunt weer helemaal opnieuw beginnen en alles inrichten naar jouw smaak. Een nieuwe, frisse start!

Ben je op zoek naar ideeën voor leuke meubelen en decoratie voor in je huis? Lees dan vooral verder.  

Relaxen in de woonkamer

Heb je niet zoveel ruimte in je woonkamer, maak dan plaats voor een meubelstuk met een dubbele functie: een bed in de nacht, een bank overdag. Met een slaapbank bespaar je naast ruimte ook nog eens geld. Natuurlijk is een slaapbank ook handig voor eventuele logés. 

Slaapbank en blauwe fauteuil
STUDSTRUPSpiegel STUDSTRUP 80x180 zwart
100,-/stuk
125,- /stuk
Laagste prijs laatste 30 dagen: 125,- /stuk (-20%)
Normale verkoopprijs: 169,- /stuk (-41%)

Wil je liever geen slaapbank, ga dan in de woonkamer voor een lichte bank als je een kleine woonruimte hebt, met een paar makkelijk verplaatsbare fauteuils. Als je visite krijgt zijn één of meerdere fauteuils altijd handig om te hebben. Kies een leuke salontafel of een aantal kleine bijzettafels die je bij elkaar kunt zetten. Vergeet ook de verlichting niet! Verlichting heeft een grote invloed op de sfeer in de woonkamer. Ga bijvoorbeeld voor een mooie hanglamp en een paar tafellampen. 

Lichtblauwe schommelstoel
NEBELSchommelstoel NEBEL lichtblauw
125,-/stuk
100,- /stuk
Laagste prijs laatste 30 dagen: 100,- /stuk
Normale verkoopprijs: 199,- /stuk (-37%)


Eetkamer

Heb je een grote keuken met ruimte voor een eettafel en stoelen in jouw nieuwe huis? Of maak je de eethoek liever in de woonkamer? Voor sommigen is eten in de keuken gezellig en informeel en je kunt lekker kletsen met gasten terwijl je kookt. Anderen hebben liever geen vieze pannen in de buurt tijdens het avondeten. Bedenk wat je fijn vindt en zoek een eettafel die past bij het formaat van de ruimte, eventueel met een mogelijkheid deze uit te schuiven of te verlengen met een verlengblad als je visite hebt. 

Kies mooie, bijpassende eetkamerstoelen voor je woning. De stoelen hoeven niet allemaal hetzelfde te zijn, je kunt verschillende stoelen met elkaar mixen en matchen. 

Eiken eettafel met stoelen in beige en eiken
ADSLEVEetkamerstoel ADSLEV beige stof/eiken kleur
80,-/stuk
55,- /stuk
Laagste prijs laatste 30 dagen: 55,- /stuk
Normale verkoopprijs: 109,- /stuk (-27%)
EGELEVDressoir EGELEV eiken
200,-/stuk
200,- /stuk
Laagste prijs laatste 30 dagen: 200,- /stuk
Normale verkoopprijs: 269,- /stuk (-26%)
VESTERBORGEettafel VESTERBORG 100x200 eiken
450,-/stuk
450,- /stuk
Laagste prijs laatste 30 dagen: 450,- /stuk
Normale verkoopprijs: 599,- /stuk (-25%)


Thuiswerkplek

Werk je regelmatig vanuit huis? Dan is het wel prettig om een aparte hoek of ruimte in te richten als werkplek. Het is niet ideaal om te werken aan de eettafel en je laptop en andere documenten te moeten verplaatsen wanneer je gaat eten. Probeer werk en privé zoveel mogelijk gescheiden te houden in je woning. De basis voor je werkplek is een mooi en functioneel bureau met een goede bureaustoel. Kleed je werkruimte verder aan met schappen, ladekasten of andere opbergmeubelen, waarin je spullen kwijt kunt. Zorg daarnaast voor decoratie om ook je kantoor een huiselijk gevoel te geven. Kies bijvoorbeeld een leuke kunstplant in een hippe bloempot passend bij de stijl van jou thuiswerkplek.

Bureau en wandrekken van hout met metaal en een stoel


Finishing touch met accessoires

Wanneer je de basis qua inrichting hebt bepaald, is het tijd om je huis verder aan te kleden met mooie woonaccessoires. Theelichthouders, vazen, sierkussens, potten met planten, vloerkleden, kies een kleur of stijl en voer die door in de rest van het huis. Of bepaal per ruimte een andere kleur en stijl. Met mooie decoratie creëer je een knusse en huiselijke sfeer. Als jij goed kan inrichten en creatief bent dan kun je eigenzinnige variaties bedenken om je huis net wat meer persoonlijk en dynamisch te maken.

Zwarte vaas, kaars, bloempot met kunstplant. Sierkussen met kaars en vaas
HVITVEISSierkussen HVITVEIS 45x45 off-white
8,50/stuk
12,50 /stuk
Laagste prijs laatste 30 dagen: 12,50 /stuk (-32%)
Normale verkoopprijs: 16,99 /stuk (-50%)


Veel plezier en geluk in je nieuwe woning!

Ontdek meer

Maak een feestelijke tafel voor oudejaarsavond

Maak een feestelijke tafel voor oudejaarsavond

Omarm de Japandi-stijl met SOLLERUP

Omarm de Japandi-stijl met SOLLERUP

6 simpele ideeën voor het inrichten van een klein appartement

6 simpele ideeën voor het inrichten van een klein appartement

In de spotlight: De TRAPPEDAL serie

In de spotlight: De TRAPPEDAL serie