Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Beige gordijnen en witte verduisterende rolgordijnen in een slaapkamer en off-white gordijnen in een eetkamer en woonkamer

De favoriete gordijnen van onze inkoper

Raambekleding heeft een grote invloed op de uitstraling van je huis en op je welzijn. Gordijnen kunnen helpen om licht en nieuwsgierige blikken van buitenaf buiten te houden en zelfs voorkomen dat koude tocht naar binnen komt. In deze blog deelt onze expert in raambekleding, Anne Mette Amstrup Bang, haar favorieten uit het nieuwe JYSK-assortiment met ons. "In ons snelle dagelijkse leven hebben we dingen nodig die handig en gemakkelijk zijn", zegt Anne Mette en vervolgt: "Deze gordijnen passen perfect bij het seizoen en ophangen is heel eenvoudig."

ROXEN gordijn grijs

Dining room with long grey curtains

"ROXEN is een nieuw gordijn in ons assortiment - noch dik, noch dun, maar iets ertussenin. Dat vind ik ideaal voor het komende seizoen. Het heeft een rustige en Scandinavische uitstraling, geschikt voor elke inrichting en stijl," zegt Anne Mette en gaat verder:

"De gordijnen van JYSK zijn meestal 300 cm lang, maar deze is 245 cm zodat je hem niet hoeft in te korten (hoewel dat heel gemakkelijk is). En er is nog iets dat makkelijk is aan dit gordijn: het heeft zowel gordijnband als verborgen lussen, wat betekent dat je het zowel aan een traditionele gordijnrail als aan een gordijnroede kunt hangen. Je hoeft niet te veranderen wat je thuis al hebt."

ROXEN is verkrijgbaar in twee klassieke kleuren: Grijs en beige.

 

Gordijn ABRAUR in gebroken wit

Half doorschijnende en witte gordijnen in de woonkamer


"Gordijn ABRAUR is één van de nieuwe lichtere gordijnen die we dit seizoen introduceren. Het gordijn is gebroken wit en heeft een subtiele, enigszins willekeurige streep in de stof, wat het een mooie uitstraling geeft."

ABRAUR kan zowel op een rail als op een gordijnroede worden bevestigd en kan gemakkelijk worden ingekort met een strijkijzer, een doek en de meegeleverde zoomtape.

Lees onze tips voor het kiezen van de juiste gordijnen.

 

Verduisterend rolgordijn BOLGA

Witte verduisterende rolgordijnen en transparante beige gordijnen


"Als je op zoek bent naar raambekleding die het zonlicht volledig blokkeert, dan zou ik ons verduisterende rolgordijn BOLGA aanraden. Het eenvoudige ontwerp maakt het een uitstekende optie dat in veel verschillende interieurstijlen past. Daarnaast scoor je het rolgordijn voor een budgetvriendelijke prijs. Rolgordijn BOLGA is perfect voor de slaapkamer of woonkamer in combinatie met bijvoorbeeld gordijn ABRAUR."

Rolgordijn BOLGA is in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Het rolgordijn kan met water worden gereinigd en de breedte kan worden bijgeknipt.

Bekijk alle rolgordijnen

Lees onze gids over hoe je jouw gordijnen en jaloezieën schoonmaakt.

Ontdek meer

Ideeën voor de inrichting van je nieuwe huis

In de spotlight: De EGELEV collectie

Nieuwe Nordic Mood collectie is sereen en kleurrijk

Ervaar Scandinavische eenvoud met Nordic Mood

Vind jouw lokale JYSK winkel

Krijg advies en hulp van onze JYSK medewerkers en ontdek ons uitgebreide assortiment in de winkel.