HET EFFECT VAN VERDUISTERENDE GORDIJNEN

JYSK biedt verschillende soorten gordijnen aan. Er zijn lusgordijnen, overgordijnen, ondergordijnen, bloemetjesgordijnen, maar óók verduisterende gordijnen. Deze verduisterende gordijnen zijn anders dan alle andere gordijnen. Deze gordijnen zijn gemaakt van 100% polyester en hebben een verduisteringsstof waarbij de dikte ervoor zorgt dat het zonlicht en de warmte of kou worden tegengehouden. Ideaal toch? Neem een kijkje door naar beneden te scrollen! Hieronder zijn goedkope verduisterende gordijnen van goede kwaliteit te zien in verschillende kleuren, prints en afmetingen.

IN WELKE RUIMTE KUN JE DE VERDUISTERGORDIJNEN HET BEST GEBRUIKEN?

De verduisterende gordijnen zijn het best te gebruiken in de slaapkamer. De één vindt het fijn om in het donker te slapen en de ander in het licht. Met de verduisteringgordijnen slaap je heerlijk in het donker en blijft het dus ook donker wanneer je de volgende dag wakker wordt. Het effect hiervan is dat je langer doorslaapt en niet wakker wordt door het licht. Deze behoefte wordt vervuld met de verduisteringsgordijnstof. Dan heb je ook nog de lichtdoorlatende variant. Dit is voor de mensen die graag slapen of liever wakker worden van de opkomende zon. Bekijk dan eens ons assortiment lichtdoorlatende overgordijnen.

EEN VERDUISTEREND GORDIJN DAT AAN JOUW WENSEN VOLDOET

JYSK heeft verschillende soorten kleuren gordijnen; zwart, rood, grijs, zilver, en blauw, kortom, kleuren die voor extra sfeer zorgen. Bij het maken van een kleurkeuze is het belangrijk om te weten of dit ook goed combineert met de meubels in de ruimte waar je je verduisterende gordijn ophangt. Denk hierbij aan je vloerbekleding, boxspring, bed, slaapbank en overige meubels. Daarnaast bestaan deze gordijnen uit de twee standaardmaten: 1x140x245 en 1x140x175. Om te achterhalen welke maat voor jou geschikt is, adviseren wij om je muur goed op te meten. Hiermee maak je meteen de juiste beslissing bij het aanschaffen van nieuwe gordijnen.  

COMBINEER JE VERDUISTERINGGORDIJN MET MOOIE RAAMDECORATIE 

De verduisterende gordijnen doe je meestal dicht als je slaapt of als het donker is en opent ze wanneer het licht is. Je ziet je raam, en nu? Ook dat kan belangrijk zijn, aangezien je overdag uit je raam kijkt. Daarbij kan JYSK jou helpen met het ruime assortiment aan raamdecoratie. Het zorgt voor een goede samenhang en je geniet de hele dag door van zowel je gordijnen als raamdecoratie! Denk aan bijvoorbeeld raamstickers, glasfolie, zonnefolie of plisségordijnen, die je kunt gebruiken in combinatie met je verduisterende gordijnen.