Inbetween gordijnen voor meer privacy en stijl

JYSK biedt een ruim assortiment kant-en-klaar gordijnen aan in diverse soorten. Zo vind je in de kant-en-klaar gordijnen categorie inbetween gordijnen met een bijzonder effect. De gordijnstof van inbetween gordijnen zorgt voor halve verduistering, waardoor je privacy gewaarborgd blijft, maar er tegelijkertijd wel daglicht naar binnen komt en je naar buiten kunt kijken. Deze combinatie is ideaal. De inbetween gordijnen zijn te koop in de kleuren; off-white, grijs, naturel, linnenlook en kaki. Geef sfeer aan je woonkamer met onze mooie inbetween gordijnen.

Het effect van inbetween gordijnen

Inbetween gordijnen zien er niet alleen mooi uit, maar ze zorgen ook voor een speciaal effect. Heb jij thuis last van naar binnen schijnend zonlicht met als gevolg van slecht zicht op bijvoorbeeld je tv, mobiel of tablet? Geen zorgen! Door gebruik te maken van inbetween gordijnen met een zonwerende functie, zal de hoeveelheid zonlicht beperkt worden waardoor je makkelijk verder werkt of tv kunt kijken.

Daarnaast zorgen inbetween gordijntjes er voor dat mensen van buiten niet naar binnen kunnen kijken. Daarentegen kun jij wel naar buiten kijken en krijg je nog steeds genoeg daglicht binnen. 

Kant en klare gordijnen ophangen doe je zo

Inbetween gordijnen worden net als andere kant-en-klaar gordijnen op dezelfde manier opgehangen. De ophanging vindt plaats aan een gordijnrail door middel van haakjes en moet als een railsysteem werken. Of hang jouw nieuwe inbetween gordijnen op aan de lussen aan een nieuwe en stijlvolle gordijnstang. Kijk dus goed waar je het gordijnrail gaat plaatsen om je gordijnen op de perfecte plek op te hangen. De gordijnen zijn flexibel en dus zijn er geen gevaren bij het ophangen hiervan. De gordijnen zullen door middel van de juiste kleur een mooie combinatie vormen met andere meubels in de ruimte waar ze zich bevinden. Kies de juiste kleur die bij jouw interieur past.

Mooie inbetween gordijnen voor de beste prijs

Geniet van de prachtige inbetween gordijnen in diverse kleuren en maten. Voor goede kwaliteit inbetween raamvitrage kun je bij JYSK terecht. Onze linnenlook, polyester en katoenen inbetween gordijnen zijn kant en klaar en passen in iedere standaard maat woonkamer, slaapkamer en kantoor. Onze inbetween gordijnen hebben een lage prijs en zijn regelmatig in de aanbieding.