Versier je raam met kant en klaar gordijnen

Heb je nog geen kant en klaar gordijnen in huis of zijn ze aan vervanging toe? Bij JYSK bieden we je kant en klaar gordijnen in diverse soorten, stijlen en maten. Denk hierbij aan verduistergordijnen, in betweens, overgordijnen, raamfolie, horgordijnen, vliegengordijn, lusgordijnen, bloemetjesgordijnen en nog veel meer voor iedere ruimte. De kant en klaar gordijnen zijn modern, luxe, kleurrijk en zorgen voor extra sfeer in huis. Wanneer je kiest voor de gordijnen van JYSK, ben je zeker van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het is daarom zeker de moeite waard om een kijkje te nemen naar de onderstaande gordijnen!

Kies een gordijn dat bij jou past

Met het ruime assortiment aan kant en klaar gordijnen is het soms lastig kiezen wat je mooi vindt. Maak hierin ook een bewuste keus als het gaat om het effect van de gordijnen. Vind jij het belangrijk dat er weinig kou of warmte doorheen komt? Kies dan bewust voor een gordijn met een verduisteringsstof. Deze stof verschilt namelijk ten opzichte van de andere stoffen. Het is dus hierin belangrijk om te weten waar je behoeftes liggen.

Maak de juiste combinatie gordijnen passend bij jouw raam

Heb jij nu je kant en klaar gordijnen opgehangen en zien je ramen er alleen nog kaal en saai uit? Geen zorgen, bij JYSK kun je ook terecht voor raamdecoratie! Voor de perfecte combinatie van gordijnen en ramen bieden wij raamstickers aan. Deze zijn gemaakt van folie. Voor de ramen heb je glasfolie nodig. Dit plak je op het raam en zorgt voor extra kleur of design. Combineer jouw raamfolie met sfeervolle overgordijnen of handige rolgordijnen, voor extra privacy en sfeer in je woonkamer of slaapkamer.

Een raamfolie hoeft niet alleen bedoeld te zijn voor de sier, het kan ook functioneel zijn. Vind jij het irritant als de zon op je schijnt? Dan hoef je je gordijnen niet dicht te doen, wij hebben daar de zonnefolie voor. Met de zonnefolie schijnt het licht van de zon veel minder Fel, waardoor het alsnog mogelijk is om uit het raam te kijken. Daarnaast zorgt een blindeerfolie of verduisterfolie ervoor dat mensen niet of nauwelijks naar binnen kunnen kijken, een stukje privacy.

Geniet van je nieuwe overgordijnen

Uiteraard vind je in ons assoortiment ook sfeervolle overgordijnen. Hierin biedt JYSK mooie overgordijnen in diverse soorten, kleuren en maten. Heb jij behoefte aan een lichtdichte kamer tijdens het slapen? Dan is dit precies wat jij zoekt! We hebben overgordijnen in een  stof waar het licht niet doorheen komt. Zoek je eerder lichtdoorlatende gordijnen? Ins ons assortiment vind je ook moderne gordijnen met een dunnere overgordijnstof die meer licht door laat. Onze overgordijnen kun je gebruiken in diverse ruimtes in huis. Denk aan slaapkamers, babykamers, kinderkamers en zelfs in de woonkamer!

Wij garanderen je goede kwaliteit overgordijnen tegen lage prijzen! Ben jij erg benieuwd naar ons aanbod? Bekijk dan hier alle overgordijnen.