Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Twee kleine wandkastjes met glas aan de voorkant en wandplanken

3 x onze favoriete kleine meubelen

Rikke Høst is gepassioneerd over zowel ontwerp als kwaliteit – twee belangrijke onderwerpen bij haar functie als Design manager indoor meubelen bij JYSK. Daarom hebben wij naar haar 3 favoriete producten binnen ons assortiment gevraagd: "Erg populair dit seizoen zijn wandopslag-oplossingen die zowel praktisch als decoratief zijn. Daarom wil ik drie meubelen highlighten die bij deze trend horen. Drie verschillende opslag-meubelen met een focus op interessant design’’ begint Rikke.  

RIBE en LOOK IN wandkastjes

‘’Onze wandkast RIBE is een nieuwe versie van onze populaire wandkast TREND van vorig jaar. Door de grote vraag hebben wij het decoratieve en praktische kastje teruggebracht onder een nieuwe naam. RIBE zal zeker de aandacht trekken en het is perfect om je favoriete items te laten zien,’’ zegt Rikke. ‘’Het ontwerp is super modern en past is de meeste huizen. De kast heeft een glazen voor- en zijkant wat zorgt voor licht en een elegante uitdrukking. Gebruik RIBE in de keuken om je keukengerei te laten zien of in de woonkamer om decoratieve items te showen. De mogelijkheden zijn oneindig.’’ Zegt Rikke.


Ze gaat verder met het volgende item: ‘’Onze andere wandkast LOOK IN lijkt op de RIBE wandkast maar met een andere vibe. LOOK In heeft een prachtig oud roze kleur dat de kamer gelijk fleurig en levendig maakt. Het is perfect voor de slaapkamer om je parfum, sierraden en make up te laten zien maar ook als decoratief en functioneel item in andere kamers. Onze kleine wandkasten zijn populair en het is makkelijk te begrijpen waarom.’’ zegt Rikke.

Roze wandplank met glazen deurtje


KETTINGE wandplank

RIkke begint over het laatste artikel: ‘’De KETTINGE wandplank is net even anders als een standaard wandplank. Daardoor springt hij eruit zonder te veel te zijn. Laat je favoriete boeken zien of gebruik hem om je vazen of andere decoratieve items te tonen. De plank kan ook worden gebruikt in een thuiskantoor voor het organiseren van spullen. De wandplank bestaat uit 6 kleinere planken in verschillende maten. Met dit simpele ontwerp past KETTINGE in elke kamer in je huis, ongeacht de stijl van de kamer.’’

Wandplank aan de muur met plankjes, mokken en decoratie items


Wat vind jij van deze nieuwe artikelen? Welke is jouw favoriet? Laat het ons weten in de reacties!

Ontdek meer

Het favoriete woontextiel van de inkoper

Het favoriete woontextiel van de inkoper

Vind het perfecte TV-meubel voor je woonkamer

Vind het perfecte TV-meubel voor je woonkamer

Scandinavische decoratie met strakke lijnen en ronde vormen

Scandinavische decoratie met strakke lijnen en ronde vormen

Kies het juiste bankje

Kies het juiste bankje