Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Slaapkamer met een kledingkast, een bank met bergruimte, hanglampen en een bed

Organiseer je slaapkamer met een klein budget

De slaapkamer is vaak een ruimte waar je spullen opbergt die nergens anders in huis een plekje hebben. Er zijn verschillende mogelijkheden om dit soort spullen kwijt te kunnen, zoals bedrollers, manden en dozen. In deze opbergdozen kun je gemakkelijk je extra handdoeken, lakens of plaids kwijt. Door gebruik te maken van opbergdozen, lijkt je slaapkamer in één oogopslag rustiger en overzichtelijker. Zo kun jij elke avond met een fijn gevoel gaan slapen. Lees onze beste tips om je slaapkamer te organiseren. 

Maak slim gebruik van de ruimte onder je bed


De ruimte onder je bed is optimaal voor lage opbergboxen. Deze kun je er makkelijk onder schuiven. In de boxen kun je verschillende dingen kwijt waar je weinig gebruik van maakt. Denk bijvoorbeeld aan extra handdoeken, lakens en dekbedden.

Let wel op dat je niet te veel boxen onder het bed plaatst. Een matras moet kunnen ‘ademen’, zo blijft het fris en droog in de nacht.

Zo houd je je kledingkast netjes

Bedroom with a tidy looking open wardrobe with baskets, stacks of towels and bags


De kans is groot dat jij je kleding (en eventueel schoenen) opbergt in een kledingkast. Naast kleren en schoenen liggen er vaak nog veel andere spullen in de kast. Iedereen opent wel eens de garderobekast op zoek naar een lege plek voor dat ene ding dat je écht niet weg wilt doen. Om overzicht te creëren in je kast, is het handig om gebruik te maken van opbergdozen en manden. Dit zorgt niet alleen voor overzicht, maar ook voor extra opbergruimte - een win-winsituatie.

Wardrobe interiors with drawers, towels and clothes
Handdoek TORSBY 50x90 lichtgrijs
4,-/stuk
5,49 /stuk
27% korting
plus


Sommige kasten hebben zelfs de mogelijkheid om een extra lade toe te voegen voor bijvoorbeeld truien, vesten of sokken.

Tip: wil je kleine spullen, zoals riemen of sokken, kwijt in deze lade? Maak dan gebruik van een mandje voor deze spullen. In een mandje nemen ze minder ruimte in beslag en kun je de rest van de lade gebruiken voor andere spullen.

Lees ook onze blog met 7 tips voor het opruimen van je slaapkamer

Wardrobe interiors with shelves and shoe organisers in a stack


Een schoenen organizer is handig in gebruik en beschermt je schoenen zodat ze langer meegaan. Doordat de boxen doorzichtig zijn, is het makkelijk om het paar schoenen te vinden dat je op dat moment zoekt. Je schoenen zijn extra beschermt tegen stof en ander vuil en je beschermt ze tegen verschuiving op het moment dat je iets anders uit je kledingkast nodig hebt. Om extra ruimte te creëren in je kast, kun je de schoenen organizers op elkaar stapelen. 

Multifunctionele meubelen voor in de slaapkamer


Als je weinig ruimte in de slaapkamer hebt, zijn multifunctionele meubelen de ideale oplossing. Een poef of een bankje met opbergruimte is niet alleen praktisch, het geeft ook sfeer aan de slaapkamer! 

Tip: met manden en opbergpotjes houd je het binnenin de poef of bank netjes en georganiseerd.

Hoe houd jij je slaapkamer netjes en opgeruimd? Deel jouw tips in de reacties!

Bekijk ook onze blogs over het decoreren van je badkamer en het stylen van je thuiswerkplek met een klein budget

Ontdek meer

Welk topmatras kun je het beste kiezen? De ultieme gids

Welk topmatras kun je het beste kiezen? De ultieme gids

Ontdek onze multifunctionele slaapbanken

Ontdek onze multifunctionele slaapbanken

In de spotlight: de NORDBY-serie

In de spotlight: de NORDBY-serie

Dekbed en kussen met plantaardige stof

Dekbed en kussen met plantaardige stof