Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Drie verschillende soorten thuiskantoorstoelen en bureaus

Kies de juiste bureaustoel voor jouw thuiswerkplek

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe bureaustoel, zijn er factoren waar je rekening mee moet houden: wat voor materiaal heeft jouw voorkeur? Kunstleer is gemakkelijk schoon te maken, maar stof of mesh kan comfortabeler zijn - vooral tijdens warme periodes. Hoeveel rugsteun wil je? Heb je een thuiskantoor, of wil je dat jouw nieuwe bureaustoel past bij jouw eetkamer of woonkamer interieur? In deze blog leiden we je door enkele van de verschillende opties die je bij JYSK hebt.

Big boss bureaustoelen

Wil je zitten - en je voelen - als een baas? Dan is bureaustoel TJELE dé stoel voor jou. Met de hoge rugleuning, de zwaar gewatteerde zitting en armleuningen is dit een premium bureaustoel. TJELE is in hoogte verstelbaar en super comfortabel voor lange periodes. Het oppervlak is gemaakt van kunstleer en is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.
 

Zwarte luxe bureaustoel aan een bureau


Bureaustoel SKODSBORG heeft dezelfde hoogwaardige uitstraling als TJELE, maar is gemaakt van stof. Dat kan fijner aanvoelen als je voor langere tijd op de stoel zit. De bureaustoel is ook verkrijgbaar in het zwart.
 

Grijze bureaustoel van stof aan een bureau


Bureau ASPERUP is gemaakt van mesh. Mesh is een ademend materiaal dat erg comfortabel is, vooral tijdens de zomermaanden of wanneer je het over het algemeen snel warm hebt. 
 

Bureaustoel van mesh aan een zwart verstelbaar bureau


Stijlvolle bureaustoelen

Als je geen aparte ruimte hebt om als thuiswerkplek in te richten, werk je waarschijnlijk vanuit de woon- of eetkamer. Misschien kies je dan liever voor een bureaustoel die iets minder een 'kantoor-look' heeft en beter bij je interieur past. Ga bijvoorbeeld voor bureaustoel SNEDSTED. Dit is een in hoogte verstelbare bureaustoel van kunstleer met een chromen onderstel.
 

Witte bureaustoel aan een bureau met een lade en opbergruimte

 

Bureaustoel JONSTRUP past bij de JONSTRUP eetkamerstoelen. Dus heb je deze eetkamerstoelen bij je eettafel staan, dan kun je een samenhangende look in je huis creëren.
 

Stijlvolle bureaustoel in cognac kunstleer aan een elegant bureau

 

Bureaustoel ABILDHOLT is grijs en van stof. De stoel is in hoogte verstelbaar en heeft een comfortabele zitting. De rugleuning is gevormd om je rug tijdens het zitten te ondersteunen. De stoel ziet er daarnaast stijlvol uit. 

Bekijk alle bureaustoelen

 

Grijze bureaustoel aan een in hoogte verstelbaar bureau bij een raam


Gamestoelen

Als je een fanatiek gamer bent, is het belangrijk dat je een goede zithouding hebt tijdens lange gamesessies. Een speciale gamestoel is misschien iets voor jou. Een optie is gamestoel HAVDRUP die in hoogte verstelbaar is en een traploze kantelfunctie heeft om tegendruk te verminderen tijdens lange gamesessies.

Bekijk alle gamestoelen

 

Gamestoel en een gamebureau

Ontdek meer

In de spotlight: LIMFJORDEN

In de spotlight: LIMFJORDEN

Style je thuiswerkplek met een klein budget

Style je thuiswerkplek met een klein budget

Ga all-in met het HALDUM LED-gamingbureau

Ga all-in met het HALDUM LED-gamingbureau

Gamestoel met LED verlichting

Gamestoel met LED verlichting