Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
PU-leer gamestoel met rugkussen

Ontdek onze comfortabele gamestoel NIBE

Met trots presenteren wij één van onze meest comfortabele gamestoelen: NIBE. Deze nieuwe gamestoel combineert de traditionele functies van een kwalitatieve gamestoel met een mooie, exclusieve look. Dé must-have voor iedere gamer! 

De gamestoel is gemaakt van zacht schuim, bekleed met PU leer met een op maat gemaakt hexagon ontwerp. Het ontwerp is gestikt zodat het lang meegaat en het PU leer, gecombineerd met het zachte schuim, zorgt voor een comfortabele en betrouwbare stoel die zijn vorm behoudt tijdens het gebruik. 

A black gaming chair with lumbar support and neck pillow


 

Gamestoel NIBE heeft verschillende ergonomische functies. De stoel heeft een verstelbare rugleuning, heeft armleuningen die in twee dimensies kunnen worden aangepast en een vlindermechanisme waardoor de stoel gekantelt kan worden. Met deze gamestoel ben jij klaar voor heel wat uurtjes gamen! 

Het vlindermechanisme zorgt voor een veilige en stabiele kantelfunctie en dit in combinatie met de verstelbare rugleuning tot een hoek van 135 graden, zorgt de stoel ervoor dat je je kunt uitrekken en je je wervelkolom ontlast in zittende positie. De stoel wordt geleverd met een nek- en rugkussen. De armleuningen zorgen voor opwaartse en neerwaartse bewegingen en de mogelijkheid om naar binnen of naar buiten te bewegen. 

Met een hoogwaardig gasliftmechanisme en een zwaar nylon onderstel, kun je de NIBE gamestoel goed in hoogte verstellen. 

Langdurig comfortabel gamen

The seat of a black gaming chair


De schuimvulling van de stoel voorkomt dat je het houten zitmateriaal raakt. Het is zo gelaagd dat het schuim gedurende langere tijd zijn vorm en dichtheid behoudt. De schuimvulling van zowel de zitting als de rugleuning is gelaagd behandeld om de levensduur te verlengen. 

Verstelbare en zachte armleuningen 

Black gaming chair with adjustable armrests


Statische armleuningen missen belangrijke componenten als het gaat om ergonomische verlichting. Daarom is NIBE uitgerust met meerassige bewegende armleuningen die kunnen worden aangepast aan elke positie die je kiest. 

Volledig achterover leunen

Gaming chair with a recline function

 

De rugleuning van de NIBE gamestoel kan volledig naar achteren worden versteld, tot een hoek van 135 graden. Deze leunfunctie is ideaal wanneer je even een korte break hebt tijdens het gamen. Trek eenvoudig aan de hendel en leun achterover, waardoor de spanning op je wervelkolom en onderrug actief wordt verminderd. 

Kantel de stoel met het vlindermechanisme

Black gaming chair with a butterfly mechanism that enables the seat to tilt

 

Het gemonteerde vlindermechanisme zorgt voor een vrije en soepele kanteling wanneer het tijd is om te ontspannen. De positie kan worden vergrendeld in de rechtopstaande positie of ontgrendeld om de stoel op verzoek te kantelen. Pas de kantelspanning aan op de knop onder de stoel voor een soepele of stevige kantelervaring. 

XL 60 mm PU wielen

De zachte met PU beklede wielen zorgen ervoor dat je soepel kunt rollen over elke vloer dankzij de XL 60 mm wielen.  

Design van PU leer

Gamestoel NIBE is niet alleen ergonomisch verantwoord, de looks van de stoel mogen er ook zijn! NIBE is gemaakt van kwalitatief PU leer dat gestikt is met een hexagon ontwerp.  

Gamestoel NIBE is vanaf 24 juli 2020 verkrijgbaar via JYSK.nl en in alle JYSK winkels. 

Bekijk ons assortiment gamestoelen

Ontdek meer

In de spotlight: LIMFJORDEN

In de spotlight: LIMFJORDEN

Style je thuiswerkplek met een klein budget

Style je thuiswerkplek met een klein budget

Gamestoel met LED verlichting

Gamestoel met LED verlichting

Zo organiseer je je thuiswerkplek

Zo organiseer je je thuiswerkplek