Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Zwarte gamestoel met LED verlichting in verschillende kleuren

Gamestoel met LED verlichting

Onze nieuwe gamestoel RANUM van LEGEND is de droom van iedere gamer! Verlicht je game set up met de LED verlichting op de stoel. Gamestoel RANUM zit boordevol lichteffecten, maar is ook gemaakt voor de gamer die gaat voor kwaliteit. 

Met gamestoel RANUM kun je de kleuren afstemmen op de omgeving. De gamestoel heeft full-spectrum verlichting dat eenvoudig met een afstandsbediening te bedienen is. 

Zwarte gamestoel met LED verlichting


Stel de gamestoel in zodat het bij je set up matcht. Maak coole emblemen door te scrollen door een breed scala aan patronen. Je kunt ook de snelheid en helderheid van alle effecten en kleuren regelen. Doe de lichten weer uit wanneer het tijd is om uit te loggen. 
 

Eenvoudig aan te sluiten en slimme opslag

Gamestoel RANUM heeft stroom nodig. Je kunt de stoel eenvoudig met de meegeleverde USB-A kabel (van 1,3 meter) aansluiten op alles wat en USB uitgang heeft. Bijvoorbeeld op je PC of AC-adapter. We raden je aan om een powerbank (niet meegeleverd) te gebruiken en deze in de ingebouwde opberger onder de stoel te plaatsen. De ruimte voor de powerbank is 18 cm diep x 10 cm breed x 3 cm hoog. Dat is voldoende ruimte voor de meeste powerbanks. 
 

De gamestoel heeft ook een handige opbergplek voor de afstandsbediening, namelijk een passend vak aan de rechterkant van de zitting.

Zachte armleuningen voor maximaal comfort

Statische armleuningen missen belangrijke componenten wanneer het gaat om een goede ergonomische houding. Gamestoel RANUM is daarom uitgerust met meerassige armleuningen die naar voren, naar achteren en op en neer kunnen worden versteld. De armleuningen hebben ook nog een zachte vulling voor extra comfort. 
 


Wil je ook een bijpassend bureau met verlichting? Lees dan ons blog over gamebureau HALDUM

Bekijk alle gamestoelen

Ontdek meer

In de spotlight: LIMFJORDEN

In de spotlight: LIMFJORDEN

Style je thuiswerkplek met een klein budget

Style je thuiswerkplek met een klein budget

Zo organiseer je je thuiswerkplek

Zo organiseer je je thuiswerkplek

Kies het juiste bureau voor jouw thuiswerkplek

Kies het juiste bureau voor jouw thuiswerkplek