Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Tot 60% korting op heel veel slaapartikelen tijdens de Slaapweek 

Bekijk alle aanbiedingen
Kledingstomer en kledingrek

7 voordelen van een kledingstomer

Datum:

Categorie: Badkamer

Bij JYSK introduceren wij REIMER. Een kledingstomer waardoor je geen strijkplank en ijzer meer nodig hebt! Klinkt goed, toch? In ons blog lees je de voordelen van een kledingstomer. 

Vraag je jezelf nu af waarom je een kledingstomer zou moeten aanschaffen? We hebben de 7 grootste voordelen van het stomen van je kleding voor je op een rijtje gezet!

 1. Een kledingstomer zorgt ervoor dat je kleding langer mee gaat. Je kunt namelijk op een zachte manier de kreukels uit je kleding krijgen en door je kleding te stoomreinigen tussen wasbeurten door gaan ze langer mee. 
 2. Constante stoom verwijdert kreukels. Dit scheelt weer een hoop strijkwerk! 
 3. Een kledingstomer kan gebruikt worden op alle stoffen die ook gestreken kunnen worden. Je kun het stoomapparaat dus niet alleen voor je kleding gebruiken, maar ook voor gordijnen of tafellinnen. De draagbare kledingstomer heeft een lange kabel en is makkelijk door het hele huis te gebruiken. 
 4. Doordat de stoomreiniger draagbaar is kun je hem makkelijk horizontaal en verticaal gebruiken. Stoom je kleding bijvoorbeeld terwijl het op een hanger hangt, dit gaat snel en makkelijk. 
 5. Verfris je kleding zonder het te wassen of chemische reiniging. De kledingstomer is een niet-vervuilende manier om je kleding te verfrissen met alleen water en hitte. 
 6. Het verwijdert nare geurtjes en dood 99,9% van alle bacteriën. De stoom verwijdert de meeste ziektekiemen en bacteriën, wat ervoor zorgt dat nare geurtjes verdwijnen. 
 7. De kledingstomer is klein en makkelijk op te slaan. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat de draagbare stoomreiniger makkelijk mee te nemen is. Neem de stomer mee op vakantie en voorkom gekreukte kleding. 

Stoomreinigen is een goede manier om geld te besparen en je kleding langer mooi te houden. Stoom is de veiligste en vriendelijkste manier voor je kleding om gereinigd te worden.

Bij onze kledingstomer REIMER krijg je ook:

 • Een textielborstel die ervoor zorgt dat de stoom in het textiel kan doordringen. Dit maakt het makkelijker en sneller om zware textielen glad te maken.
 • Textiel klemmen om randen en taillebanden glad te maken.
 • Een haak voor hangers welke je op de bovenkant van je kastdeur kan zetten. Hier kun je kleding op hangers aanhangen en zo makkelijker en sneller je kleding stomen.
 • Een maatbeker zodat je altijd de juiste hoeveelheid water toevoegt. .

Kledingstomer REIMER is vanaf 16 juli 2019 online verkrijgbaar en uiterlijk vanaf 7 augustus in alle winkels.