Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
In de spotlight: De TRAPPEDAL serie

In de spotlight: De TRAPPEDAL serie

TRAPPEDAL is een van de meest populaire meubelseries van JYSK. Als je fan bent van een no-nonsens type inrichting, met rechte lijnen en het mooie contrast van metaal in combinatie met eikenhouten kleur dan is dit iets voor jou. De TRAPPEDAL meubelen zijn licht, elegant en eenvoudig. En bovendien zijn onze klanten er dol op en krijgen ze een hoge beoordeling op JYSK.nl.*  

Op dit moment bestaat de TRAPPEDAL serie uit een bureau en twee typen wandrekken met 5 of 7 schappen. Binnenkort komen er meer artikelen uit deze serie in ons assortiment. Wij vertellen je er meer over in dit blog! 

TRAPPEDAL wandrek 

Office with desk, chair and shelving unit


Met een hoogte van slechts 109 cm is TRAPPEDAL wandrek met 5 schappen in deco-fineer en zwart gepoedercoat metaal ideaal voor een ruimte waar je het licht en elegant wilt houden. Gebruik het bijvoorbeeld als boekenkast of zet mooie accessoires en plantjes in de kast. Wandrek TRAPPEDAL met 5 schappen is 70 cm breed. Onze klanten geven het een gemiddelde waardering van 4,5 sterren op JYSK.nl en een klant geeft aan:

"Goede handleiding erbij, hij stond in één keer. Perfecte hoogte voor ons en hij oogt duurder dan wat ik ervoor heb betaald. Echte blikvanger tegen de muur. Plankjes zijn ook best stevig en in een mooie kleur. Blij mee!" (beoordeling van 5 sterren).
 

Shelving units with different storage solutions such as baskets and buckets


Wandrek TRAPPEDAL is ook verkrijgbaar met 7 schappen. Deze kast heeft een hoogte van 178 cm. Deze kast kun je natuurlijk ook voor meerdere doeleinden gebruiken. Als traditionele boekenkast of zet er wat mooie manden in voor opslag. Deze kast heeft gemiddeld 4,7 sterren op JYSK.nl. Zo geeft een klant aan: 

"Mooi rek wij hebben de korte versie en de lange versie naast elkaar gezet en staat heel mooi." - en laat een 5-sterren beoordeling achter.

 TRAPPEDAL bureau 

Desk with storage solutions under the table top


Het TRAPPEDAL bureau is vrij klein en is dus ideaal als je niet heel veel ruimte hebt of wilt gebruiken. Je kunt de lade zowel in het linker- als in het rechtercompartiment plaatsen, wat jij het handigste vindt. Op JYSK.nl laat een van onze klanten een 5-sterren beoordeling achter en deze woorden:  

"Het is een super mooi bureau voor mijn laptop en ziet er geweldig uit in mijn woonkamer..."

Coming soon

A bookcase, chest of drawers, a coffee table, a tv stand and a bedside table in oak veneer and black powder coated metal

Vanaf eind juli 2020 wordt onze TRAPPEDAL serie uitgebreid! Met trots introduceren we een dressoir, TV-meubel, boekenkast, salontafel en een nachtkastje. Houd onze website in de gaten. 

Heb je één of meer artikelen uit de TRAPPEDAL collectie in je bezit? Laat ons weten wat je er van vindt in de comments. We zijn natuurlijk ook benieuwd wat jij van de nieuwste TRAPPEDAL meubelen vindt. 

Bekijk ook onze blogs over de DOKKEDAL collectie met een industriële vibe, VANDSTED in bamboe en de elegante witte NORDBY collectie.

*De reviews komen uit de volgende landen waar JYSK vertegenwoordigd is: Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, Polen, Tsjechië, Hongarije, Slowakije, Nederland, Slovenië, het Verenigd Koninkrijk, Kroatië, Bosnië en Hercegovina, Servië, Oekraïne, Roemenië, Bulgarije, Griekenland, België en Ierland.

 

Ontdek meer

In de spotlight: De EGELEV collectie

Nieuwe Nordic Mood collectie is sereen en kleurrijk

Ervaar Scandinavische eenvoud met Nordic Mood

5 tips voor het inrichten van de hal

Vind jouw lokale JYSK winkel

Krijg advies en hulp van onze JYSK medewerkers en ontdek ons uitgebreide assortiment in de winkel.