Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
 Tv-meubel, bijzettafel en salontafel met zwart metalen onderstel en een tafelblad in betonlook

In de spotlight: de DOKKEDAL serie

Als je een moderne Scandinavische look in je huis wilt creëren, past onze DOKKEDAL serie daar perfect bij. In dit blog lichten we de DOKKEDAL artikelen uit, die elke een 4 of 5 sterren-beoordeling hebben onvangen van onze klanten*. 

De DOKKEDAL serie bestaat uit stevige en duurzamere meubelen voor in huis: een salontafel, TV-meubel en bijzettafel. De meubelen zijn modern en hebben een betonlook met een metalen frame. Zo passen ze in iedere interieurstijl!


DOKKEDAL salontafel

Woonkamer met salontafel, slaapbank met kussens en fauteuil met plaid
Salontafel DOKKEDAL 75x115 beton kleur
65,-/stuk
89,99 /stuk
28% korting


De DOKKEDAL salontafel heeft een betonlook blad met een melamine afwerking. Deze salontafel past perfect in een Scandinavische, minimalistische en industriële inrichting. Verder is de salontafel lekker ruim, waardoor je er veel spullen op kwijt kan. 

Een van onze klanten geeft de salontafel een 5 sterren-beoordeling op JYSK.nl en typt: "Zeer mooie salontafel voor een mooie prijs. Krijg er veel complimenten over. Aanrader"

DOKKEDAL TV-meubel

TV-meubel met een spiegel, een bord en tijdschriften
TV-meubel DOKKEDAL 1 schap beton kleur/zwart
60,-/stuk
109,- /stuk
45% korting

TV-meubel DOKKEDAL is een veelzijdig meubelstuk voor in huis. Je kunt hem uiteraard voor je TV gebruiken, of als lage sidetable voor in de gang of woonkamer. Er zit ook een handige plank onder, waar je spullen als tijdschriften of een afstandsbediening kwijt kan. De eenvoud van het frame in combinatie met de betonlook zorgt ervoor dat het TV-meubel in bijna huizen past, zonder dat het al te veel ruimte in beslag neemt.

Op JYSK.nl laat een klant een 5-sterren review over het DOKKEDAL TV-meubel achter: “Mooie hoogte en prima formaat. Geheel ziet er stevig uit en is makkelijk te monteren. Moderne look, past in nagenoeg ieder interieur. Gezien de prijs een goede aankoop!”
 

DOKKEDAL bijzettafel

Woonkamer met bijzettafel en poef voor een boekenkast
Vloerkleed AKSFRYTLE 135x190 off-white
65,-/stuk
129,- /stuk
Geweldige aanbieding
50% korting

Bijzettafel DOKKEDAL kun je in een hoekje neerzetten of als je een kleine woonkamer hebt als salontafel gebruiken. Het is ook leuk om twee bijzettafeltjes te kopen en deze bij elkaar te zetten als salontafel. Zo kun je lekker afwisselen! Zet je favoriete items, een mooie lamp of vaas op het bijzettafeltje en het is écht een toevoeging aan je interieur. 

Een klant op JYSK.nl geeft het bijzettafeltje 5 sterren: "Prachtig! Makkelijk in elkaar te zetten, totaal geen spijt van"

 

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk dan onze blogs over de VANDSTED serie en de NORDBY serie

*De beoordelingen komen uit de JYSK NORDIC-landen, bestaande uit: Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, Polen, Tsjechië, Hongarije, Slowakije, Nederland, Slovenië, het Verenigd Koninkrijk, Kroatië, Bosnië en Hercegovina, Servië, Oekraïne, Roemenië, Bulgarije, Griekenland, België en Ierland.

Ontdek meer

Maak een feestelijke tafel voor oudejaarsavond

Maak een feestelijke tafel voor oudejaarsavond

Omarm de Japandi-stijl met SOLLERUP

Omarm de Japandi-stijl met SOLLERUP

6 simpele ideeën voor het inrichten van een klein appartement

6 simpele ideeën voor het inrichten van een klein appartement

In de spotlight: De TRAPPEDAL serie

In de spotlight: De TRAPPEDAL serie