Salontafels en bijzettafels voor in de woonkamer

JYSK heeft een ruim assortiment salontafels en bijzettafeltjes in diverse soorten en maten. Ga je voor een strakke, moderne tafel die je mooi kunt decoreren met een plantje of wat kaarsen? Of kies jij eerder voor een paar trendy, ronde bijzettafels die je makkelijk door de ruimte heen kunt verplaatsen? We hebben een tafeltje voor in de salon in de kleuren bruin, olijfgroen, zwart, wit, zand, blauw, perzik, wild eiken, beton, goud, okergeel en nog veel meer, zodat voor elke stijl een leuke set te vinden is. 

Plaats jouw nieuwe salontafel, koffietafel of bijzettafeltje naast je bank of fauteuil, zodat je makkelijk jouw kopje thee of koffie kunt pakken. Wist je dat kleine salontafels ook heel goed van pas komen als plantentafel? Zet de hoektafel in een hoekje in je woonkamer en plaats er een grote plant op. Zo heb je in een handomdraai een saai hoekje in je woonkamer aangekleed. 

Maak het jezelf gemakkelijk met een handige salontafel of bijzettafel

Salontafels en bijzettafels zijn ideaal voor spullen die je binnen handbereik wilt houden wanneer je op de bank ontspant, zoals een kopje koffie en een schaal met koekjes. Wanneer je oogleden zwaar worden en het tijd voor een dutje is, kun je de krant op de salontafel gooien, zodat je hem meteen weer kunt oppakken wanneer je wakker wordt.

Een bijzettafel of salontafeltje is ook een decoratief stuk dat jouw zithoek afmaakt. Bij JYSK hebben we een ruim assortiment zwarte salontafels, witte salontafels, zwarte bijzettafels en witte bijzet tafels. Veel salontafels doen ook dienst als bijzettafeltjes of hoektafeltje. Creëer een gezellig hoekje in je woonkamer met een kleiner bijzettafeltje, een lamp erboven en kaarsen of bloemen.

Altijd een salontafel of bijzettafel bij de hand

Kleine tafeltjes met een handgreep of een handvat aan het tafelblad zijn enorm handig. Zo plaats je het bijzettafeltje gemakkelijk op elke gewenste plek in de woonkamer of slaapkamer. Plof jij 's avonds graag op de bank neer in jouw favoriete hoek? Til je salontafeltje op en zet deze naast je neer, zodat je snel en makkelijk jouw kopje koffie of thee kunt pakken. Bij sommige woonkamertafels zit het tafelblad los en kun je deze als dienblad gebruiken. Leg het blad naast je neer op de bank en je salontafeltje heb je altijd in de buurt.

Wil je snel extra ruimte creëren voor de glazen van je gasten? Plaats dan een handig klaptafeltje in je hoeksalon. Dit type bijtafels is makkelijk op te bergen, neemt weinig ruimte in beslag en zet je snel neer. 

Ruim je spullen op met een opbergtafeltje

Een aanschuiftafeltje of salontafel is natuurlijk uitermate handig om jouw kopje thee op te zetten. Maar wat dacht je van een sidetable met een vak om tijdschriften en kranten in op te bergen? Zo wordt jouw bijzettafel een heuze opbergtafel met een handig tijdschriftenvak. Daarnaast verkopen wij ook salontafels met een plank onder het tafelblad. Hier kun je ook tijdschriften op leggen of een nieuwe opbergplek creëren door er mandjes op te plaatsen. Maak het jezelf gemakkelijk met een handig opbergmeubel in de salon.

Bijzettafels en salontafeltjes als nachtkastje

Wist je dat je een klein bijzettafeltje ook prima kunt gebruiken als nachtkastje? Onze kleine tafeltjes passen goed naast je bed. Je kunt hier makkelijk een glas water, een boek en je telefoon op kwijt. Een klein hoektafeltje past vaak prima naast je bed en in de hoek van de slaapkamer. Kies het bijzettafeltje dat bij jou past en creëer een Scandinavische, moderne of klassieke look in je slaapkamer.