Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Buiten dineren wordt een feest met een tuintafel van JYSK.
Bij JYSK vind je diverse, onderhoudsvrije tafels voor buiten.
TAFEL KOPERVIK 100X210 ALU/ARTWOOD GRIJS

Tuintafels

Als de zomer aanbreekt, is het weer tijd om de tuin als een extra woonkamer te gebruiken. Wat is er nou fijner dan op een warme zomeravond buiten te eten? Voor gezinnen die samen buiten eten, is de tuintafel een centraal meubelstuk. Bij JYSK hebben we tafels in verschillende afmetingen en designs. We hebben zowel vierkante als ronde tuintafels en je vindt altijd een exemplaar dat bij jouw terras past.

 

Onderhoudsvrije tuintafels

Bij JYSK hebben we tuintafels van enorm veel verschillende materialen, zoals hardhout, kunsthout, metaal, glas, fiberstone en kunststof. Bij het kiezen van het materiaal kun je je afvragen of je een tuintafel van onderhoudsvrij materiaal wilt, zoals kunststof of kunsthout, of dat je klassieke houten tuinmeubelen wilt, die een beetje onderhoud vereisen. Met de eenvoudige adviezen van JYSK is het onderhoud echter snel gebeurd en weet je zeker dat je houten tuintafel mooi blijft. Lees hier hoe je jouw tuinmeubelen onderhoudt.

 

Combineer jouw tuintafel met de juiste tuinstoelen

Bij het kopen van een tuintafel is het belangrijk om er een te kiezen die bij je tuinstoelen past, zowel wat betreft de hoogte en breedte als het uiterlijk. Als je ook nieuwe tuinstoelen wilt kopen, dan hebben we uiteraard een ruim assortiment. Je kunt ook kiezen voor een tuinmeubelset, waarbij de tafel wordt gecombineerd met bijbehorende stoelen.

Tafels - Artwood

Tafels - Bistrotafels

Tafels - Metaal

 
Tafel GANGSTED 90x150 alu/spraystone
Tafel GANGSTED 90x150 alu/spraystone
PROMOTIE

ONTVANG €5 KORTING OP JE VOLGENDE WINKELAANKOOP*

Visa Mastercard