Vloermat, ladekasten en laptophouders voor je kantoor

Heb jij een bureaustoel met wieltjes waarmee je vaak over hetzelfde stuk vloer heen rolt? Dan is het aan te raden om gebruik te maken van een vloermat of vloerbeschermer onder je kantoorstoel. Met een vloerbeschermingsmat voorkom je dat je vloer beschadigd en kun je soepel heen en weer rollen met je stoel. Onze vloerbeschermers zijn doorzichtig en passen daarom goed in ieder interieur. 

Gebruik je vaak een laptop? Dan is een laptoptafel wel zo prettig, vooral als je ook weleens op de bank of in bed je laptop open slaat. Je kunt de laptophouder ook gebruiken om het scherm op de juiste hoogte te zetten en zo je zithouding te verbeteren. De laptophouder is beschikbaar in wit en zwart.
 
Koop je benodigdheden voor jouw kantoor hier online of in een van onze winkels bij jou in de buurt.
 
5 artikelen
    5 artikelen

    Ladekasten voor je kantooraccessoires

    Wanneer jij een mooi thuiskantoor hebt, is het wel zo fijn dat je opbergruimte hebt voor je kantoorartikelen. Kies een handige kast met meerdere lades of schappen. Hierin kun jij bijvoorbeeld je pc, een schrijfblok, mappen en andere kantoorspullen in kwijt. Onze kantoor ladekasten hebben handige wielen, zodat jij het kastje makkelijk kunt verplaatsen naar een andere plek.