Vloermat, ladekasten en laptophouders voor je kantoor

Heb jij een bureaustoel met wieltjes waarmee je vaak over hetzelfde stuk vloer heen rolt? Dan is het aan te raden om gebruik te maken van een vloermat of vloerbeschermer onder je kantoorstoel. Met een vloerbeschermingsmat voorkom je dat je vloer beschadigd en kun je soepel heen en weer rollen met je stoel. Onze vloerbeschermers zijn doorzichtig en passen daarom goed in ieder interieur. 

Gebruik je vaak een laptop? Dan is een laptoptafel wel zo prettig, vooral als je ook weleens op de bank of in bed je laptop open slaat. Je kunt de laptophouder ook gebruiken om het scherm op de juiste hoogte te zetten en zo je zithouding te verbeteren.   
 

  Kantoor - Kantoor diverse

  Laptophouder NEJRUP assorti
  12,50/stuk
  basic
  Alleen winkel
  Vloermat REDSTED 90x120 vouwbaar
  15,-/stuk
  22,50 /stuk
  33% korting
  basic
  Alleen winkel
  Laptophouder THEM bamboe
  27,50/stuk
  basic
  Online Only
  Lade unit HERLEV 1 lade wit
  60,-/stuk
  79,99 /stuk
  25% korting
  basic
  Online Only

  Ladekasten voor je kantooraccessoires

  Wanneer jij een thuiskantoor hebt, is het wel zo fijn dat je opbergruimte hebt voor je kantoorartikelen. Kies een handige kast met meerdere lades of schappen. Hierin kun jij bijvoorbeeld je pc, een schrijfblok, mappen en andere kantoorspullen in kwijt. Onze kantoor ladekasten hebben handige wielen, zodat jij het kastje makkelijk kunt verplaatsen naar een andere plek.