Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Vrouw bij bureau en voor een spiegel

Zo houd je je kantoor en hal opgeruimd

Je kantoor en hal zijn misschien niet de ruimtes waar je het eerste aan denkt als je je huis gaat opruimen. Toch is het fijn dat je deze ruimtes netjes en geordend houdt. Werk je regelmatig in je eigen kantoor, dan zorgt rommel er namelijk voor dat je minder productief bent. De hal is de eerste ruimte die iedereen te zien krijgt bij binnenkomst van je huis. Wij geven tips! 

Slimme opslagoplossingen

Het meest efficiënte wapen tegen rommel is opslagruimte in verschillende maten en vormen. Gebruik meubels met ingebouwde opslagoplossingen zoals planken en laden. Gebruik verticale ruimte zowel voor opslag als voor decoratie. Ga bijvoorbeeld voor een mooie wandplank. Word creatief en gebruik de achterkant van een oud schilderij voor inspirerende quotes, memo’s of kindertekeningen. Manden en dozen zijn ideaal om kleinere spullen, zoals notitieblokken, pennen en verfkwasten, op te ruimen. Zorg ervoor dat de manden en dozen doorzichtig zijn of geef ze een label, zodat je snel weer kunt vinden wat je nodig hebt.

 
Het is ook belangrijk dat alles goed bij elkaar past. Kies kleuren die matchen met de decoratie en de opslag, zodat het kantoor een geheel wordt. In deze kamer hebben wij gekozen voor natuurlijke kleuren die bij elkaar passen en bijdragen aan een rustige sfeer. Tegelijkertijd creëren ze een gevoel van dynamiek. Precies wat je nodig hebt om in een productieve bui te komen!

Ruim de hal op

Is je kantoor opgeruimd, dan kun je beginnen met de hal. Binnenkomen in een huis waar je wordt begroet door stapels schoenen, sjaals en verdwaalde tassen, kan ervoor zorgen dat je je gelijk wilt omdraaien en weggaan. Berg alle losse spullen op zodat je hal een rustige en opgeruimde uitstraling krijgt. Natuurlijk is het leuk om ook aandacht te besteden aan het interieur van je hal, zodat het een mooi geheel wordt. 


Als je een grote hal hebt, dan heb je misschien ruimte voor één of twee wandrekken, zoals TRAPPEDAL, waar je manden in kunt zetten voor je sjaals en handschoenen. Kleed de hal verder aan met wat mooie (kunst)planten en plaats handige bakjes voor je sleutels en zonnebril. Verder kun je denken aan een mooi vloerkleed en een wandplank of spiegel voor aan de muur. 


Als de ingang van je huis direct in de woonkamer is, kun je een kast gebruiken om de kamer te verdelen en zo een ruimte te creëren die voor de ingang gebruikt kan worden. 

Lees hier onze tips om het best op te ruimen.

Ontdek meer

De favoriete decoratieve opbergmanden van onze inkoper

De favoriete decoratieve opbergmanden van onze inkoper

In de spotlight: de MARKSKEL collectie opbergmeubelen

In de spotlight: de MARKSKEL collectie opbergmeubelen

Gids voor het opbergen van schoenen

Gids voor het opbergen van schoenen

Kies de juiste ladekast

Kies de juiste ladekast