Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Test jouw nieuwe GOLD matras 100 dagen uit

Probeer een GOLD matras. Je kunt het 100 dagen uittesten.

Omdat een goede nachtrust belangrijk is voor een goede gezondheid en gelukkig leven

Normaliter duurt het enkele weken voordat je gewend bent aan een nieuw matras, dus om er zeker van te zijn dat je de juiste aankoop hebt gedaan, kun je bij JYSK een GOLD matras 100 dagen uitproberen. Wanneer je niet 100% tevreden bent met jouw aankoop, ruilen we het matras om met een glimlach.

  • Wanneer je het matras om wilt ruilen, neem dan het matras met de bon mee terug naar de winkel en kies een ander matras uit. Dit is geen enkel probleem - zorg er alleen wel voor dat het matras schoon is en in een goede staat verkeert, onbeschadigd is, en je moet een matrasbeschermer hebben gebruikt om het matras te beschermen.
  • Wanneer je een luxer en duurder matras uitkiest, betaal je het verschil tussen het oude en nieuwe matras bij. 
  • Wanneer je een matras uitkiest dat minder duur is, dan mag je van het verschil in bedrag een ander JYSK-artikel uitzoeken of krijg je het verschil uitbetaald op een cadeaukaart. 
  • Wanneer je echt geen ander matras kunt vinden dat bij jou past, dan mag je voor het aankoopbedrag een ander JYSK-artikel uitzoeken of storten we het bedrag terug op een JYSK-cadeaukaart. 

De 100 dagen slaapgarantie geldt alleen voor een GOLD matras en niet topmatrassen. Voor meer informatie kun je altijd terecht bij een JYSK medewerker in de dichtstbijzijnde JYSK winkel. 

Ontdek meer

Slaapkamergids

Slaapkamergids

Wat is het beste matras voor jou? De ultieme gids

Wat is het beste matras voor jou? De ultieme gids

Ontdek onze multifunctionele slaapbanken

Ontdek onze multifunctionele slaapbanken

Medische matrassen en dekbedden met CE- en MD-keurmerk

Medische matrassen en dekbedden met CE- en MD-keurmerk