Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
FSC-gecertificeerde tuinmeubelen shop je bij JYSK

Met het FSC®-keurmerk krijg je verzekerd meer duurzame tuinmeubelen

Een belangrijke factor met betrekking tot klimaatverandering is de vernietiging van de bossen in de wereld door niet-duurzame ontbossing. Van de bouw tot woninginrichting, hout als materiaal wordt overal ter wereld op grote schaal gebruikt en daarom is het belangrijk dat bosmaterialen zoals hout afkomstig zijn uit duurzame bronnen, zodat de natuurlijke omgeving niet wordt aangetast. Velen van ons herkennen en kennen het FSC-label, maar wat is het precies en wat betekent het voor de keuze van houten tuinmeubelen?

KAMSTRUP

De Forest Stewardship Council® 

De Forest Stewardship Council, beter bekend als FSC, is een internationaal erkende non-profitorganisatie en labelingsysteem voor hout, papier en andere bosmaterialen die afkomstig zijn uit duurzame bosbouw of andere verantwoord beheerde bronnen.

Het FSC-keurmerk verzekerd dat de houtkap beperkt is tot duurzame niveaus, zodat bossen voortdurend kunnen regenereren en hergroeien. Bovendien garandeert het dat al het hout kan worden getraceerd naar het bronbos. Lees hier meer over FSC.

JYSK's FSC-gecertificeerde tuinmeubelassortiment

Een van de grootste productgroepen binnen JYSK, is ons assortiment tuinartikelen en -meubelen. We behoren tot de grootste verkopers van tuinmeubelen in Europa. We vinden het daarom vanzelfsprekend dat we ons actief inzetten voor duurzame bosbouw, en vandaag de dag is 100% van ons houten tuinmeubelassortiment FSC-gecertificeerd.

Het FSC-label is jouw verzekering dat elk houten tuinmeubel dat je bij JYSK kunt kopen, gemaakt is van bosmaterialen, zoals hout, dat afkomstig is uit verantwoord en duurzaam beheerde bossen. Van onze grote loungesets tot kleine bijzettafeltjes, je kunt met een goed gevoel kiezen voor onze FSC-gecertificeerde houten tuinmeubelen, in de wetenschap dat je aankoop de integriteit en gezondheid van de bossen in de wereld niet in gevaar brengt.

Als lid van de Forest Stewardship Council sinds 2006, is niet alleen ons volledige tuinmeubelassortiment FSC-gecertificeerd, we zetten ons ook in om een actieve rol te spelen in het behoud van bossen, het promoten van duurzame bosbouw en het verspreiden van bewustzijn over de Forestry Stewardship Council en wat dit betekent voor jou als klant, lid van de samenleving en bewoner van onze planeet (FSC® N001715).

Ons uitgebreide en volledige tuinmeubelassortiment is 100% FSC-gecertificeerd en er zijn dus veel geweldige opties waaruit je kunt kiezen. Neem een kijkje in de volgende gedeeltes voor geselecteerde toppers.  

FSC-gecertificeerde tuintafels en stoelen

Tot ons populairste buitenassortiment behoort onze uitgebreide selectie eetmeubelen voor buiten: Vierkante tuintafels, ronde tuintafels, tuinstoelen en nog veel meer.

FSC-gecertificeerde tuinsets

Veel van onze tuintafels en tuinstoelen zijn ook verkrijgbaar als set. Deze sets bieden inspiratie voor tafels en bijpassende stoelen, en omdat ze goedkoper zijn dan wanneer je de tafel en stoelen apart zou kopen, krijg je ook nog eens waar voor je geld.

FSC-gecertificeerde tuinmeubelen

Naast meubelen om buiten te eten, hebben wij ook andere essentiële items voor je buitenruimte in ons assortiment, zoals loungebanken, loungetafels, loungesets en meer. Vooral onze UGILT collectie, gemaakt van massief acaciahout, is populair.

Meer informatie over FSC en JYSK

Als je meer wilt weten over de Forest Stewardship Council en JYSK en onze toewijding aan het promoten van duurzame bosbouw, bekijk dan de onderstaande links:

Ontdek meer

Gids: Stel een modulaire loungeset samen voor je buitenruimte

Gids: Stel een modulaire loungeset samen voor je buitenruimte

Een gids voor sneldrogende en weerbestendige tuinmeubelen

Een gids voor sneldrogende en weerbestendige tuinmeubelen

Verfris je huis en tuin met kunstplanten

Verfris je huis en tuin met kunstplanten

Kies de juiste bloempotten voor jouw terras

Kies de juiste bloempotten voor jouw terras