Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Een zomerdekbed op een boxspring met een kussen. Daarnaast meerdere zomerdekbedden op elkaar

Houd het koel met een zomerdekbed

Een koele donkere slaapkamer is de ideale slaapomgeving. Verduisterende rolgordijnen helpen de zon en de meeste warmte buiten de deur te houden, maar kunnen helaas niet voorkomen dat de temperatuur in je slaapkamer een aantal graden stijgt in de zomer. Dan is slapen onder jouw (in de winter zo heerlijk) warme donzen dekbed ineens een stuk minder aangenaam. Zonder dekbed slapen of de welbekende 'één been buiten boord'-optie zijn ook niet echt ideaal. Gelukkig heeft JYSK de perfecte oplossing: een licht en fris zomerdekbed!

Een luchtig zomerdekbed

Een zomerdekbed is, je raadt het waarschijnlijk al, een stuk minder dik dan een normaal dekbed. Zo bevat zomerdekbed TRONFJELLET maar 600 gram vezeldons, terwijl het winterdekbed 1100 gram vezeldons bevat. Hierdoor wordt er minder lichaamswarmte geïsoleerd en heb je dus minder last van een broeierig gevoel. Verder heeft zomerdekbed TRONFJELLET een 100% katoenen tijk, wat bijdraagt aan een goede ventilatie, waardoor je 's nachts minder snel zal transpireren. Geen overbodige luxe in de zomer! 

Een zomerdekbed met dons

Slaap je toch liever onder een donzen dekbed? Geen enkel probleem. Ook liefhebbers van dekbedden met natuurlijke vulling kunnen gerust voor een zomerdekbed kiezen, ondanks de hoge isolerende waarde van veren en dons. Er is simpelweg minder van nodig. Zo bevat zomerdekbed FALKETIND in totaal 300 gram vulling (90% wit eendendons en 10% eendenveren), en heeft deze een 100% cambric katoenen tijk.

Toch nog te warm? Kijk dan eens naar zomerdekbed KUPEN, gevuld met 400 gram Mulberry zijde. Zijde is van nature vochtabsorberend en temperatuurregulerend; de ideale oplossing voor tropische nachten.

Het perfecte zomerdekbed voor je kampeertrip

Er is dus genoeg keuze qua materiaal en isolatie. Maar ook aan de verschillende doeleinden is gedacht. Want een nieuw dekbed is over het algemeen een behoorlijke investering. Maar wat nou als je gewoon een lekker koel dekbed zoekt voor je kampeervakantie deze zomer? Dan raden we je zomerdekbed STETINDEN aan. Verkrijgbaar in 3 hippe kleuren en vooral heel erg betaalbaar!

Lees in onze gids hoe je het beste je dekbed kunt onderhouden

Ontdek meer

Welk dekbed moet je kiezen? De ultieme gids

Welk dekbed moet je kiezen? De ultieme gids

Slaapkamergids

Slaapkamergids

Verkoelende slaapproducten en tips

Verkoelende slaapproducten en tips

Hoe verander je je slaaphouding?

Hoe verander je je slaaphouding?