Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Badkamerset in roze en twee opbergboxen van hout

Geef je badkamer een nieuwe look met de Nordic Bathroom collectie

Twee keer per jaar kiest Laurence Muller, onze deskundige inkoper binnen het badkamer-assortiment samen met ons Range en Design team een nieuwe collectie van stijlvolle, matching artikelen voor de badkamer. Deze collectie heet Nordic Bathroom en is vanaf 29 september verkrijgbaar in al onze winkels en online. 

“Deze keer ligt de focus op zachte kleuren, geïnspireerd door de natuur en op een manier dat de verschillende artikelen goed bij elkaar matchen en elkaar aanvullen," vertelt Laurence.

Tips voor een budget-vriendelijke make over in je badkamer? Lees ons blog. 


Kleurideeën voor de badkamer

De primaire kleuren in de nieuwe Nordic Bathroom collectie zijn oud roze, zand, grijs, taupe en bruin. Deze kleuren hebben een rustige en harmonieuze uitstraling die past bij verschillende badkamer stijlen. Handdoeken, badmatten en andere badkameraccessoires kunnen een relatief saaie, witte badkamer opvrolijken of een gedateerde badkamer een modern tintje geven. 
 

 

Badkamer inspiratie

"In de Nordic Bathroom collectie focussen we ons ook op elementen die je kunnen helpen om de badkamer van louter functioneel, ook een mooie en prettige ruimte te maken waar je graag verblijft. Planten worden vaak gebruikt als decoratie. Maar in de badkamer kan dit lastiger worden, vanwege temperatuurwisselingen, weinig daglicht en vocht. In dat geval is een kunstplant of -bloem een perfecte uitkomst!" geeft Laurence aan. Lees meer over het stylen van je badkamer met kunstplanten. 
 


Bewaar je mooiste handdoeken in een open mand en geef wattenschijfjes een plek in een potje. Met dit soort kleine dingen kun je je badkamer al een mooie, nieuwe look geven. 
 

Taupe, sand and grey towel hanging from a rail


Alle items in de nieuwe Nordic Bathroom collectie worden in een speciaal gedeelte in onze winkel getoond. Wij houden van de manier waarop de artikelen bij elkaar passen en elkaar aanvullen! Jij ook?

De artikelen zijn vanaf 29 september 2020 online en in al onze winkels verkrijgbaar. 

Wat zijn jouw beste tips om de badkamer te decoreren? Deel ze in een reactie met ons. 

 

Ontdek meer

Tover je badkamer om tot een spa

Tover je badkamer om tot een spa

In de spotlight: Handdoeken

In de spotlight: Handdoeken

7 tips & tricks voor het wassen van kleding

7 tips & tricks voor het wassen van kleding

Verwen je vader op Vaderdag

Verwen je vader op Vaderdag