Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

BLACK FRIDAY IS GESTART | KORTING TOT 70%
Vanwege het grote aantal Black Friday bestellingen, kan de levertijd langer zijn dan je van ons gewend bent
Zorg goed voor elkaar - Je kunt ook afstand houden door online te winkelen op JYSK.nl

SCANDINAVIAN SENSE slaapkamer producten

Luxe in de slaapkamer

Datum:

Categorie: Slapen

Tags: Slapen, Dekbedovertrekset

Ken je dat gevoel? Je komt thuis na een lange werkdag, de wasmand zit vol vuile was en de vloer moet nodig gestofzuigd worden. Het liefste zou je gewoon weg willen dromen en alle stress en drukte van het alledaagse leven even achter je willen laten. Met onze nieuwe SCANDINAVIAN SENSE collectie ervaar je rust en kun je alles even loslaten. Speciaal voor de slaapkamer hebben we een aantal mooie, luxe dekbedovertrekken ontwikkeld. 

Niets is fijner dan slapen in een net verschoond bed. Dit wordt nog beter met bedlinnen van onze nieuwe SCANDINAVIAN SENSE collectie! 


De zachte kleuren en rustige patronen inspireren je om stress los te laten, te relaxen en in het nu te leven. Met de nieuwe SCANDINAVIAN SENSE collectie van percal katoen kun je in stijl slapen. De fijne, dichtgeweven draden zorgen voor een prachtig dekbedovertrek met een zacht gevoel en een matte afwerking.


Wanneer je kiest voor SCANDINAVIAN SENSE, kies je voor hoogwaardige kwaliteit, mooi design en respect voor mens en natuur. Het design van SCANDINAVIAN SENSE is geïnspireerd op de Scandinavische natuur en het simpele leven. Met zacht, biologisch katoen in milde kleuren en subtiele patronen, creëert het een gevoel van sereniteit en rust. 

Meer over GOTS gecertificeerd biologisch katoen

Het bedlinnen is van 100% GOTS gecertificeerd biologisch katoen. Onze nieuwe producten, waaronder ook textiel voor je badkamer, dragen het Global Organic Textile Standard (GOTS) label en zijn gemaakt met katoen, zijde, linnen en wol, welke biologisch zijn geteeld en verwerkt. Het GOTS certificaat verzekert naleving van strenge milieu regels en sociale criteria tijdens het hele productieproces en zorgt voor een verminderde milieu impact. 

Al het SCANDINAVIAN SENSE textiel is OEKO-TEX® Standard 100 gecertificeerd, 's werelds toonaangevende gezondheidslabel voor textiel.

De collectie is online vanaf 2 juli verkrijgbaar en in de winkels uiterlijk vanaf 19 juli 2019.