Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Luxe in de slaapkamer

Luxe in de slaapkamer

Ken je dat gevoel? Je komt thuis na een lange werkdag, de wasmand zit vol vuile was en de vloer moet nodig gestofzuigd worden. Het liefste zou je alle stress en drukte van het alledaagse leven even achter je willen laten, en gewoon weg willen dromen. Stel je eens voor dat je je in een rustige, stijlvolle hotelkamer bevindt met zwarte gordijnen en een perfect opgemaakt bed. Je kunt heerlijk lang uitslapen en 's morgens staat er een uitgebreid ontbijt te wachten. Met onze SCANDINAVIAN SENSE collectie brengen wij dit luxe, hotel-gevoel in jouw slaapkamer.

Lees ook ons blog over de SCANDINAVIAN SENSE collectie in de badkamer

Elegante slaapkamer met een rustgevende Nordic look en dekbedovertrek met zand kleur


Geniet van de rust en ontspan

De zachte kleuren en rustige patronen inspireren je om stress los te laten, te ontspannen en in het nu te leven. Met de zachte SCANDINAVIAN SENSE dekbedovertrekken, gemaakt van een mix van 51% gerecycled polyester en 49% katoen satijn, kun je stijlvol slapen. Alle dekbedovertrekken zijn gecertificeerd volgens de Global Recycled Standard (GRS).

Wanneer je kiest voor SCANDINAVIAN SENSE, kies je voor hoogwaardige kwaliteit, mooi design en respect voor mens en natuur. Het design van SCANDINAVIAN SENSE is geïnspireerd op de Scandinavische natuur en het simpele leven. Het zachte, biologische katoen in milde kleuren en subtiele patronen, creëert een gevoel van sereniteit en rust. 

Gerecycleerde materialen spelen een belangrijke rol in de SCANDINAVIAN SENSE collectie. Innovatieve processen zetten plastic flessen en restjes van de katoenproductie om in rijgdraad voor nieuwe artikelen. Om de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden, worden de gerecycleerde garens gemengd met nieuwe garens. Zo krijgen materialen die als afval hadden kunnen eindigen een nieuw leven.
 

Kussen en dekbed met luxe overtrek in petrol en zand


Dekbedovertrekken van gerecyclede materialen

Producten met het GRS-label (Global Recycled Standard) worden gecontroleerd op de aanwezigheid van gerecyclede materialen volgens de ISO-definitie van recyclen. De materialen die worden gebruikt voor artikelen met het GRS-label worden ook tijdens het hele productieproces gevolgd om ervoor te zorgen dat de sociale en milieupraktijken en de chemische beperkingen worden nageleefd.

SCANDINAVIAN SENSE dekbedovertrekken dragen het GRS-label. Bovendien is de SCANDINAVIAN SENSE collectie gecertificeerd volgens de Standaard 100 by OEKO-TEX®, het belangrijkste gezondheidslabel voor textiel ter wereld. 

Stapel van kussens met een kussensloop in petrol, zand en geel


De collectie is online verkrijgbaar vanaf 4 januari 2021 en is na 9 februari, wanneer onze winkels weer open mogen, ook verkrijgbaar in onze winkels. 

Bekijik ook ons blog over de SCANDINAVIAN SENSE collectie met badkamer-artikelen

Meer over SCANDINAVIAN SENSE

Ontdek meer

De 3 favoriete dekbedovertrekken van onze inkoper

Nieuwe Nordic Mood collectie is sereen en kleurrijk

Decoreren met lichte, zomerse kleuren

In de spotlight: NELL dekbedovertrek

Vind jouw lokale JYSK winkel

Krijg advies en hulp van onze JYSK medewerkers en ontdek ons uitgebreide assortiment in de winkel.