Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Diverse witte elegante meubelen uit de NORDBY serie

In de spotlight: de NORDBY-serie

Als je een smaakvolle, lichte Scandinavische look in je huis wilt creëren, dan kun je gegarandeerd inspiratie uit onze NORDBY-serie halen. In deze blog zetten we een aantal meubelen uit deze serie met een beoordeling van 4 of 5 sterren in de spotlight.* 

De NORDBY-collectie bestaat uit stevige en duurzame meubelen voor jouw eetkamer, keuken, slaapkamer, hal en woonkamer. Allemaal elegant, wit en met donkere metalen knoppen op laden en deuren. Perfect voor een rustige en elegante uitstraling. 

NORDBY Kledingkasten

NORDBY biedt stijlvolle kasten voor je kleding of andere items die je wilt opbergen of laten zien. De ruime NORDBY kledingkast (150x200 cm) heeft drie deuren, bestaat uit vier planken en heeft een brede hangrail. Onderaan vind je drie praktische laden.

Er is ook een smallere variant beschikbaar: de NORDBY kledingkast (105x200) met twee deuren, een hangrail, twee laden onderin en een plank.

Een klant geeft de kast een 5-sterrenbeoordeling: ‘’Deze kast is van zeer goede kwaliteit en de bijgeleverde tekening en beschrijving voor het monteren zijn perfect. Een aanrader.‘‘ 

NORDBY Nachtkastje

Om de meubelen in de slaapkamer te matchen, is er ook het nachtkastje van NORDBY. Deze heeft een gemiddelde beoordeling van 4 sterren. Het kastje heeft een kleine lade  en een plank waar je spullen op kunt zetten. 

Een klant geeft het nachtkastje een 5-sterrenbeoordeling en laat deze opmerking achter: "Eenvoudig te monteren, precies de juiste hoogte voor een hoger bed"

NORDBY Ladekasten

De NORDBY ladekast is verkrijgbaar in twee versies: een brede variant met 3 laden en een smallere, maar langere variant met 5 laden. Beiden zijn perfect voor het opbergen van spullen.

Een klant geeft de NORDBY ladekast met 5 laden een 5-sterrenwaardering op JYSK.nl en zegt hierover: "Zeer elegant, praktisch in gebruik en eenvoudig te monteren." 

NORDBY Vitrinekast

Als je een kast nodig hebt waar je spullen zichtbaar zijn, zoals servies, is de elegante NORDBY vitrinekast een aanrader. De vitrinekast heeft twee glazen deuren en onderaan een dichte lade, zodat je ook spullen kunt opbergen die je niet wilt laten zien.  

Over deze vitrinekast geeft een klant een 5-sterrenbeoordeling en schrijft: “Echt goede montage-instructies. Geweldige kast voor een geweldige prijs."  

De NORDBY vitrinekast is er ook in een iets bredere en lagere variant. Deze kast heeft twee glazen schuifdeuren zodat je spullen mooi zichtbaar zijn. 

Een bijpassende set voor de woonkamer

Je kunt je woonkamer ook inrichten met items uit de NORDBY-serie. Bijpassende meubelen zorgen voor een samenhangende look. Het NORDBY TV-meubel is ruim en biedt ruimte voor zowel je tv, je gameconsoles als je afstandsbedieningen in een van de drie laden onderaan. 

Er is ook een NORDBY sidetable verkrijgbaar. Een sidetable is uitermate geschikt om decoratie op te zetten en je woning sfeer te geven. 

Een klant geeft de NORDBY sidetable een 5-sterrenbeoordeling op JYSK.nl: "Erg blij met onze recente aankoop. Zeer redelijk geprijsd en de kwaliteit van de consoletafel is geweldig."

Bekijk hier het volledige NORDBY-assortiment. De NORDBY-serie bestaat uit Online Only artikelen, wat betekent dat de artikelen alleen via JYSK.nl zijn te bestellen en niet verkrijgbaar zijn in onze winkel.  

* De beoordelingen komen van de JYSK NORDIC-landen, waaronder de volgende landen vallen: Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, Polen, Tsjechië, Hongarije, Slowakije, Nederland, Slovenië, het Verenigd Koninkrijk, Kroatië, Bosnië en Herzegovina, Servië, Oekraïne, Roemenië, Bulgarije, Griekenland, België en Ierland.

Ontdek meer

Voeg een vleugje warmte toe aan je eettafel

Voeg een vleugje warmte toe aan je eettafel

Welk topmatras kun je het beste kiezen? De ultieme gids

Welk topmatras kun je het beste kiezen? De ultieme gids

Maak een feestelijke tafel voor oudejaarsavond

Maak een feestelijke tafel voor oudejaarsavond

Gids: De juiste maat eettafel kiezen

Gids: De juiste maat eettafel kiezen