Zachte fleeceplaids in diverse kleuren

Kruip jij 's avonds na je werk ook het liefste op de bank of fauteuil met een zachte plaid? De fleecedekens van JYSK houden je warm tijdens koude winteravonden of tijdens lange zomeravonden in de tuin.

Kies voor een plaid met een leuk printje of een fleecedeken met een trendy kleur zoals een blauw, roze, groen, taupe, beige, latte of donkergrijs of lichtgrijs, . Dankzij de vele mogelijkheden passen ze in elke woonkamer of slaapkamer. In ons assortiment vind je mooie woondekens in de maten 130x160 cm, 130x170 cm, 130x180 cm, 220x240 cm en 140x200 cm. 

17 artikelen
    17 artikelen

    Een zachte woondeken komt altijd van pas

    Fleece is een heerlijk zachte stof die fijn aanvoelt. Het is niet voor niets dat veel mensen een fleecedeken in huis hebben om onder weg te kruipen op de bank. Een fleeceplaid houd je lekker warm wanneer je 's avonds op de bank voor de TV zit, maar komt ook heel goed van pas tijdens de lange zomeravonden in de tuin. Ook tijdens de picknick in het park of op het strand kun je een fleeceplaid als kleedje gebruiken om op te zitten of onder te liggen wanneer het fris wordt. Een fleece deken kun je opbergen in een leuke mand in de hoek van de woonkamer. Dit staat ook nog eens ontzettend leuk in het interieur.