Bistrosets voor op je balkon of terras

Heb je beperkte ruimte in jouw tuin of woon je in een appartement met een klein balkon? Dan kan een leuk bistrosetje uitkomst bieden. De bijbehorende tafels en stoelen zijn vaak niet heel groot en makkelijk in te klappen en op te bergen. JYSK heeft een breed assortiment bistrosets in diverse kleuren en materialen. Kies het setje dat het beste bij jou past. 

Hardhouten tuinmeubelen zijn dit jaar weer helemaal in en we hebben dan ook een leuke bistroset gemaakt van hardhout in ons assortiment. Vind jij hardhout wel mooi, maar heb je geen zin om de set te onderhouden? Kies dan voor een bistroset van onderhoudsvrij materiaal. 

 

Bistrosets – een flexibele oplossing

Een bistrotafel met bijpassende bistrostoelen is bijzonder geschikt voor kleine gezellige hoekjes in de tuin. Tegelijkertijd is een bistroset gemakkelijk te verplaatsen, zodat je op elk moment van de dag kunt kiezen of je op een plek in de zon of in de schaduw wilt zitten. Een kleine en inklapbare bistroset is ook de perfecte keuze als je jouw balkon optimaal wilt benutten.

Bij JYSK vind je een breed assortiment bistrosetjes in verschillende designs, kleuren, kwaliteiten en materialen. Of je nu een elegante zwarte look wenst of moderne felle kleuren: bij ons vind je de bistroset die je zoekt. Met alles van klassieke sets van geolied hardhout tot moderne, onderhoudsvrije sets van aluminium en kunsthout hebben we bij JYSK iets voor elke smaak. De meeste stoelen kunnen worden gestapeld of ingeklapt.

Houten meubelen zijn een mooie en klassieke oplossing, die met hun natuurlijke uitstraling goed in de tuin passen. Houten meubelen vereisen enig onderhoud, maar als je JYSK's eenvoudige adviezen opvolgt, is dat snel gebeurd.

Met JYSK's ruime assortiment tuinkussens en kussens kun je jouw bistroset een persoonlijk tintje geven.